Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overige sporten
(11-02-2024, 20:16)Timothy\s Monster Wrote: Wat een vreselijk saaie rotsport.

Dit is de enige NFL wedstrijd in het jaar die ik kijk. Ik kijk uit beroepsinteresse vooral vanwege de halftime show. Sinds het sensationele wedstrijdverloop in 2017 ben ik de sport wel meer gaan waarderen.
Reply
(11-02-2024, 20:16)Timothy\s Monster Wrote: Wat een vreselijk saaie rotsport.

En op een of andere onbegrijpelijke reden is die terrein aan het winnen in Nederland. Terwijl het idd de meest saaie en oninteressante grote sport uit de VS is.
Reply
(11-02-2024, 22:32)Schobbeyak Wrote:
(11-02-2024, 20:16)Timothy\s Monster Wrote: Wat een vreselijk saaie rotsport.

En op een of andere onbegrijpelijke reden is die terrein aan het winnen in Nederland. Terwijl het idd de meest saaie en oninteressante grote sport uit de VS is.

Misschien vanwege alle show rondom met name de SB?
Ik volg de NHL en NBA met ontzettend veel plezier, maar NFL heb ik nooit kunnen waarderen.
Reply
Ik geloof niet dat dat het (alleen) is. Maar misschien kunnen anderen het wel toelichten. Het blijft toch een beetje mongolenrugby.
Reply
Treffende omschrijving voor Amerikanenrugby.
Reply
Er zit wel degelijk strategie en taktiek in American football, maar het is gewoon zzz om naar te kijken vanwege alle pauzes. En dan heb je natuurlijk ook nog alle spelers die CTE oplopen daardoor...
Reply
Bol flikt het gewoon weer.
Reply
cees?
femke?
jetse?
Reply
(18-02-2024, 17:02)Willie Wrote: Bol flikt het gewoon weer.

Zo waanzinnig mooi om dit mee te maken. Wat een legende. Nu al.
Reply
(18-02-2024, 21:00)kesselman Wrote: cees?
femke?
jetse?

Er is een apart wielrentopic en dit heet overige sporten. Dus doe niet zo debiel.
Reply
nou nou dat is ook niet nodig he
sorry dat ik niet alle sport volg.
Reply
Wat een prachtige slag heeft die Joy Beune. En wat een waanzinnig mooie race. Als een raket starten en dan maar zien of je het volhoudt,. Onvermijdelijk dat je dan helemaal dood gaat in de tweede helft van de race, maar als dit het resultaat is is dat het meer dan waard.
Deze tactiek doet denken aan hoe Ireen Wüst en Gianni Romme, en in een verder verleden Kees Verkerk, hun races indeelden: snel starten en dan maar hopen dat je het verval binnen de perken kan houden.
Ik ben benieuwd of die paar uurtjes hersteltijd voldoende zijn om ook een goede 1500m te kunnen rijden.
[+] 1 user says Thank You to Rael for this post
Reply
En een mooie bronzen plak op de 1500m er achter aan. Je kon wel zien dat ze door die 5000m iets aan explosiviteit had ingeboet, maar dat maakte ze meer dan goed op haar inhoud.
En als we de oranje bril even af zetten: wat een schitterende schaatster is die Miho Takagi. Prachtige techniek, zo ongelooflijk stabiel, vloeiend.
Reply
Weer drie keer goud voor Jordan Stolz. En met wat voor een overwicht! Dit doet mij terugdenken aan de tijden van Eric Heiden.
Onderhand een verhaaltje uit de rubriek "Opa vertelt": ik was erbij in een toen nog onoverdekt Thialf toen Eric Heiden op 17-jarige leeftijd zijn eerste allround wereldtitel won in 1977. De eerste keer dat ik aanwezig was bij een schaatstoernooi. Mooie herinneringen.
Reply
Het is toch altijd wachten op weer zo'n buitenlandse mafkees die ineens al die Nederlanders op een hoopje schaatst he? Heiden, Koss, Hedrick, Davis, Van der Poel en nu Stolz.
Reply
Bol flikt het weer.
Reply
Met WR ook nog.
Reply
Dat was het weer gedeelte indoor was ze namelijk nog gee wereldkampioen ;-)
Reply
Nu Warholm.
Reply
Of Doom, heel knap. Lekkere tijd ook.
Reply
Droom net als Bol naar 2 keer goud, straf hoor
Reply
Tot nu toe heb ik alles gemist van het WK Indoor. Zojuist wel de finale 1500m mannen gezien. Een afstand waar ik altijd met bijzondere belangstelling naar kijk, omdat dit in mijn atletiektijd mijn favoriete afstand was (ik was overigens bepaald geen topper). Mooie race, spectaculaire eindsprint van die Nieuw-Zeelander Beamish!
Nieuw-Zeeland, een land met een grootse geschiedenis op de 1500m met de Olympisch kampioenen Peter Snell en John Walker. John Walker was de grote man op de 1500m, toen ik met atletiek begon.
Reply
(03-03-2024, 23:32)Willie Wrote: Doom net als Bol naar 2 keer goud, straf hoor

Prachtige achternaam ook.
Reply
Toch wel grappig dat vrouwenmepper Jos Verstappen zich heel druk maakt over de Horner situatie bij Red Bull.
Reply
Het schijnt dat Verstappen c.s. Horner helemaal niet weg willen hebben maar zelf naar een ander team willen wegens gebrek aan vertrouwen in de nieuwe motoren voor volgend seizoen. Verstappen zou een clausule in zijn contract hebben die dit mogelijk maakt. Spannender om deze soap te volgen dan de sport zelf.

Overigens, als ik het ooit tot topsporter had geschopt had mijn vader dat allemaal thuis vanaf de bank via de televisie kunnen volgen, samen met mijn moeder. Je gaat als volwassen mens je ouders toch niet meenemen naar je werk.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)