Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rolling Loud (Woo Hah!)
Waardeloze line-up, en een mooi festival op een mooie locatie is kapot gemaakt omwille van het geld. Veel zware kritiek van de bezoekers, en terecht. Velen gaan naar Les Ardentes, waar de locatie beter is dan een betonnen parkeerplaats naast de Ahoy’.
Reply
(07-02-2023, 19:27)BigBird Wrote: Waardeloze line-up, en een mooi festival op een mooie locatie is kapot gemaakt omwille van het geld. Veel zware kritiek van de bezoekers, en terecht. Velen gaan naar Les Ardentes, waar de locatie beter is dan een betonnen parkeerplaats naast de Ahoy’.

Lineup is toch niet anders dan voorgaande jaren op Woo Hah? Dat ze gebruik maken van Ahoy's indoorzalen vind ik wel cool. Les Ardentes heeft vooral veel Franstalige dingen die niet PNL heten en waar je maar net fan van moet zijn.
Reply
Er wordt steen en been geklaagd op social media over de line-up. Het is toch ook matig. Geen push-t, baby keem, wu-tang, Death-Grips om er maar een paar te noemen.
Deze reactie met 1200 like vat het hele RL in Rotterdam wel goed samen:

[Image: 26-C51-A49-90-B0-49-ED-9-F1-C-998010-B2-F90-D.jpg]
Reply
Dat is wel terechte kritiek. Ahoy is goedkoper qua kosten omdat Mojo het met NSJ kan combineren, maar weet niet of de boel daarom was omgegooid. Het is ook maar de vraag waarom ze per se moesten samenwerken met Rolling Loud, wat een zaadmerk/bedrijf is, en hoeveel invloed die nou echt hebben op alles.
Reply
Er zijn weinig hiphop festivals in Europa natuurlijk. Dat je een partnership aangaat met een Amerikaanse organisatie om bepaalde acts ook naar de EU te halen, maakt het voor Woo Hah een pak gemakkelijker. Hoe vaak hebben die in de loop van de jaren geen problemen gehad met cancels enzo? Mja.
Reply
Alsof rappers niet cancellen op Rolling Loud festivals? Wie weet heeft het de boekingen wel gemakkelijker gemaakt, maar het is niet alsof ze daar eerder problemen mee hadden. Want er bestaan ook nog andere Europese hiphop festivals die niet samen doen met dat merk.
Reply
Vroeger stond er veel meer (underground) hiphop op festivals als Dour of Pukkelpop. Je hebt dit soort misbaksels heus niet nodig. Dat festival in Rotterdam is niets meer dan een lifestylefestival met twee grote namen als publiekstrekker. De rest van het gebeuren is gericht op consumptie, via branding en influencers. Complete brol.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
Ben benieuwd wat dit precies inhoudt als extra van een VIP ticket:

“ Free cosmetic upgrades (check the website closer to the festival for all available cosmetic options)”
Reply
Gratis make-up en manicure?
Reply
Plus kappertje, goed voor de views idd
Reply
Gaan er hier nog meer mensen vanavond?
Reply
https://rollingloudrotterdam.nl/wp-conte...le_Web.pdf

https://rollingloudrotterdam.nl/wp-conte...DAM-v5.pdf

Ziet er voor Rolling Loud begrippen nog okee uit, benieuwd hoe het verloopt.
Reply
Rolling Loud 2023: Kendrick Lamar blaast de sceptici weg
https://3voor12.vpro.nl/artikelen/overzi...Lamar.html
Reply
Hiphopfestival Rolling Loud keert niet terug naar Nederland

https://3voor12.vpro.nl/update~c497837c-...land~.html

Eerst Whoo Hah de nek omgedraaid en nu dit.
Reply
Benieuwd of dat gaat leiden tot meer hiphopboekingen op andere NL festivals.
Reply
Zo zonde dit. Woo Hah, toen het nog in de Spoorzone was in Tilburg was (ondanks logistieke problemen) echt een heel fijn festival.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)