Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 3.22 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
In memoriam
#1
Acteur Jeroen Willems http://www.nu.nl/film/2973120/acteur-jer...leden.html

en Almerense scheidsrecher http://www.nu.nl/binnenland/2972986/mish...leden.html
#2
Dave Brubeck
#3
Ravi Shankar
#4
Uplift Wrote:Ravi Shankar

Maar Ravi was van binnen al gestorven toen hij de eerste klanken van zijn dochter hoorde.
#5
Ministry guitarist Mike Scaccia has died after collapsing onstage during a gig in Texas on Saturday (December 22) night.

The metal musician was 47 years old.

Scaccia's bandmate, Al Jourgensen, Ministry's lead singer, confirmed news of his passing via Facebook yesterday. He wrote:

I just lost my lil' brother and my best friend… Mikey was not only the best guitar player in the history of music, but he was a close, close, close part of our family - and I just lost a huge chunk of my heart today. Our lives are forever changed. Life without Mikey is like orange juice without pulp - kind of bland. I have no words to express what this guy meant to me, my family, my career....everything!


He added: "Rest in peace my brother, my friend, my heart. Please pray for Mike Scaccia and Jenny, his wife and their children, and his family."

Scaccia was performing as part of a 50th birthday concert for Rigor Mortis singer Bruce Corbitt at the Rail Club in Fort Worth. After collapsing, he was taken to a local hospital where he was pronounced dead.

The Fort Worth Star Telegram reports that Scaccia died of a sudden heart attack brought on by a heart disease.

Blabbermouth however, reports that Scaccia suffered a seizure after asking for strobe lights in the venue to be turned off.
#6
Cecil Womack is op 65-jarige leeftijd overleden.
#7
Ik kom er net pas achter dat Jimmi Mirikitani is overleden, 21 oktober 2012 op 91 jarige leeftijd.

De mensen die hem niet kennen, download de documentaire: The Cats Of Mirikitani
#8
Tony Sheridan:

http://www.telegraaf.nl/prive/21302977/_...den__.html
#9
Patrick De Witte.

Eén van de weinige kritische journalisten/redacteurs die mainstream aandacht genoot in België.
#10
Uplift Wrote:Patrick De Witte.

Eén van de weinige kritische journalisten/redacteurs die mainstream aandacht genoot in België.
Jeetje, was hij ziek? Hij was toch nog niet zo heel oud?
#11
Geen idee wat er gebeurd is. Lijkt hartaanval te zijn. Roker.
#12
atje keulen deelstra

http://nos.nl/artikel/477322-atje-keulen...leden.html

irene wust lost haar af in t weekend als beste schaatster van nederland en 4 dagen later geeft ze er de brui aan.
Mooi symbolisch.
#13
http://www.demorgen.be/dm/nl/1010/Muziek...eden.dhtml
#14
RIP
#15
Via Kicking the habit vernomen: Jason Molina

Geen verrassing, maar toch best een schok.
#16
RIP Jason Molina... Sad
#17
'Iron Lady' Margaret Thatcher (87) overleden
#18
Waarom staat zij in dit topic? Wie wil haar nu herinneren? Groot feest in het VK denk ik.
#19
Voor mijn tijd, maar aangezien ze twee keer is herkozen zal ze toentertijd in de ogen van een deel van de Britten toch wel iets goeds hebben gedaan.
#20
Met het sluiten van de kolenmijnen heeft ze meer voor de volksgezondheid in Engeland gedaan dan welke andere linkse politicus voor elkaar heeft gekregen.
#21
Thatcher heeft ervoor gekozen om de industrie in het VK om zeep te helpen in plaats van te moderniseren (zoals Duitsland wel is blijven doen). Daarvoor is in het noorden en in Schotland en Wales niets in de plaats gekomen, waardoor deze gebieden feitelijk derde wereld is. Iedereen met perspectief uit die streken gaat in het zuiden van Engeland werken of naar het buitenland. Wat overblijft is een labiele economie, gebaseerd op diensten en de financiele wereld. En dan was er die onzinnige Falklandoorlog.
Moet er wel bij zeggen dat Thatcher niet de enige is die het fout heeft gedaan daar. Maar ze is wel de meest spraakmakende en meest gehate politicus van na de oorlog.
#22
Murdoc Niccals Wrote:Voor mijn tijd, maar aangezien ze twee keer is herkozen zal ze toentertijd in de ogen van een deel van de Britten toch wel iets goeds hebben gedaan.

Natuurlijk, voor the City heeft ze het vast goed gedaan, maar zoals Enzo al deels zegt; de rest van het land is om zeep geholpen en is het land zo goed als failliet.
Balkenende is 4 keer gekozen als premier en rutte nu ook voor de 2e keer, dat is nu niet echt iets waar je kwaliteit vanaf kunt lezen.
#23
Thatcher: the enemy within http://t.co/KjypqD5VWq
#24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xmmomV-ax-s[/youtube]
#25
Murdoc Niccals Wrote:Voor mijn tijd, maar aangezien ze twee keer is herkozen zal ze toentertijd in de ogen van een deel van de Britten toch wel iets goeds hebben gedaan.
Als de de werkende klasse in tweeën breekt is het natuurlijk al wat makkelijker.
Reagan en Bush raakten ook herverkozen. Een danig deel van de internationale elite en het grootkapitaal achter je krijgen, is meestal voldoende. Zelfs in crisisjaren (kijk maar naar wat in Griekenland gebeurde in de laatste verkiezingen). Het geheim? Angst.

Thatcher laat enkel een verschrikkelijke erfenis na, maar inderdaad: de Derde Weg heeft enkel als katalysator gediend voor nog meer ellende.
Dat argument van volksgezondheid is natuurlijk complete onzin. Er zijn studies die botbreuken bij jongere generaties relateren aan het privatiseren van melkbedeling. Ik noem maar iets banaal, maar ook het feit dat een tiental procent Britten tandarts speelt voor zichzelf zal wel tot de verbeelding spreken. En dat terwijl de NHS er feitelijk nog steeds is, dus stel je voor.

Thatcher was voor de beleidswereld wat Enron voor de bedrijfswereld is geweest. Helaas moest zij de bak niet in ervoor.

Mocht er een hel zijn, dan was ze er nu in aan het branden.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)