Thread Rating:
  • 12 Vote(s) - 4.17 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actualiteit
Allemaal de schuld van de Rabobank.
[+] 1 user says Thank You to eloelo for this post
(10-03-2020, 10:52)Willie Wrote: Het komt natuurlijk door 5G. En Rutte.
En de KNVB
(10-03-2020, 10:56)Indiaantje89 Wrote:
(10-03-2020, 10:52)Willie Wrote: Het komt natuurlijk door 5G. En Rutte.
En de KNVB

En van Bommel
(10-03-2020, 10:52)Willie Wrote: Het komt natuurlijk door 5G. En Rutte.

Willie [Image: fFZveJf.png?1] [Image: FtQZ8aQ.png]
[+] 2 users say Thank You to TheUncleG for this post
(10-03-2020, 10:56)Indiaantje89 Wrote:
(10-03-2020, 10:52)Willie Wrote: Het komt natuurlijk door 5G. En Rutte.
En de KNVB
 De KNJB
Kijk maar, in Utrecht staat een nog onbekende testlocatie en die in Groningen is natuurlijk kapot. 



[Image: h2qxo3meihl41.png?width=964&auto=webp&s=...5659148239]
Stevige maatregelen in Tsjechie...alle scholen dicht en alle evenementen met meer dan 100 mensen afgelast.
Morgen dus geen Chelsea Wolfe, jammer jammer.
Quote:KINGSWORLD DEN HAAG 2020 GAAT NIET DOOR

Door alle ontwikkelingen op dit moment met betrekking tot het Corona virus en de onmogelijkheid om ons evenement hiertegen te verzekeren, is de onzekerheid voor ons te groot geworden. Wij hebben met pijn in ons hart besloten om Kingsworld Den Haag 2020 niet door te laten gaan.

Waar wij vooral bang voor zijn, is het risico dat de overheid ons op een later moment oplegt om het evenement te annuleren (waartegen wij ons dus niet kunnen verzekeren). Of dat de overheid straks iedereen oproept om openbare evenementen te mijden.

Het spijt ons heel erg dat wij deze beslissing hebben moeten nemen. Wij willen iedereen die al een ticket heeft gekocht volledig schadeloos stellen op een van de volgende manieren:
▪ Het entreebewijs kan gebruikt worden voor Den Haag Outdoor op 29 augustus 2020 in het Zuiderpark
▪ Het entreebewijs kan gebruikt worden voor Kingsworld Den Haag 2021
▪ Volledig aankoopbedrag (incl. servicekosten) retour

Nogmaals, wij vinden het zelf heel jammer om de stekker uit deze editie te trekken en vinden het verschrikkelijk om jullie teleur te stellen maar het risico is voor ons helaas te groot.

Wij hopen op jullie begrip en wij gaan het op 27 april 2021 dubbel en dwars met jullie goedmaken
Big -paniek- Bird is het sindskort?
Euh, nee, ik ben totaal niet in paniek.

Maar aangezien het hier meerendeel over muziek gaat leek het me wel interessant om het gedachtengoed van de organisatie te delen omtrent deze annulering. De financiele gevolgen, het niet kunnen verzekeren. Zie ook SXSW
Zo 'n benadering om aan die vage vraagtekens complottheorieën te kunnen verbinden lijken mij juist zeer welkom naast alle grijze - of nog vagere nieuwsitems.
We worden ook (terwijl we 't nu bespreken) gemiddeld een kwart van de tijd al niet volledig door kranten - of politici ingelicht.
De gevolgen voor de diverse Aziatische of EU aandelenmarkten zullen best enkele malen een reden zijn geweest om 't nieuws eens wat te filteren.
Een (bewust?) opgetrokken nevel waar 't de bewust scheve energietransities betrof - of over de brandstofoorlog zou moeten gaan vielen hierdoor bv niet direct zo op.
De 'meest belangrijke' aandelenhandelaren konden zo misschien wel hun toch grotere bedragen veilig stellen.
Dit Corona - virus leek mij na SARS overigens een dikke sigaar uit de (eigen) doos van een machtige Chinees.
Een dergelijke bewering zal nu vast ook wel op een stuk forse complottheorie beginnen te lijken.
Van mij mag zoiets op z 'n tijd.
[+] 3 users say Thank You to Fenderboy for this post
Van mij mag jij altijd Fender.
[+] 3 users say Thank You to Loov for this post
In Air Force One bleek één van de congresleden mogelijk in contact met 't virus te zijn geweest.
Quote:https://www.youtube.com/watch?v=ipjLouu9VfQ
Op 10 maart een festival wat op 27 april pas plaats vindt afzeggen heeft maar 1 reden en dat is een tegenvallende kaartverkoop Smile.

The easy way out.
(10-03-2020, 10:26)BigBird Wrote:
(09-03-2020, 20:05)halfempty/full Wrote: Kijk, daar hebben we BigBird weer met zijn paranoïde onzin.
1) Gezien SARS en MERS was het niet zo vreemd om een corona-virus te kiezen als fictieve uitbraak
2) De thuis-testen zullen helpen bij het indammen van COVID-19
3) Gezien de Gates Foundation heel veel geld geeft onderzoek naar HIV is het niet vreemd dat iemand die onderzoek doet naar HIV geld van hun krijgt.
4) Het nieuwe Corona virus uit het artikel is MERS, niet COVID-19. Het is niet vreemd dat virologen het virus delen en er onderzoek naar doen
5) Wat probeer je te suggereren met dat hij overleden is?
6) LMAO een reddit samenzweringsthread. Iran heeft samengespannen met Bill Gates?



1. Prima dat ze dat virus kiezen, wel opmerkelijk terwijl er enkele weken later de pleuris uitbreekt in real-life met dit virus. Maar toeval bestaat zullen we maar zeggen.

2. Ben ik met je eens, wel weer 'toevallig' dat Gates er dan dik aan gaat verdienen. Eerst veel geld steken in onderzoeken naar ziektes, en dan geld verdienen met medicijnen/tests.

3. Dat is ook niet vreemd, ik wilde alleen de logische link leggen tussen Plummer, Gates en met name het National Microbiology Lab in Canada, wat bij punt 6 ook weer terug komt.

4. Dat is niet vreemd om onderzoeksdata te delen, maar ook hier ging het mij om Plummer en zijn kennis van het virus.

5. Ik probeer hiermee te suggeren dat het vaker voorkomt dat dit soort experts, microbiologen en mensen met speficieke kennis van een virus of ander onderwerp onder verdachte omstandigheden komen te overlijden (zie ook punt 6). Zeker vlak na het uitbreken van de ziekte. Nou speelt bij Plummer mee dat hij zware alcoholist was, en een van de eerste mensen in Noord-Amerika die experimentele hersenoperatie heeft ondergaan voor zijn probleem. Dat zal wellicht mede oorzaak zijn van zijn dood, maar de timing is opmerkelijk.

6. Inderdaad, een 'samenzweringsthread'. Als je de moeite hebt genomen om dat stukje even te lezen, kun je zien dat er nieuwsberichten staan, en iemand daar een eigen analyse/interpretatie van heeft gemaakt. Ik zeg ook nergens dat Iran met Gates samenwerkt. Wat wel interessant is is dat er meerdere mensen aan boord waren van het uit de lucht geschoten vliegtuig, die een PhD hadden in microbiology, immunology, molecular genetics, etc. Allemaal zeer belangrijke en specifieke kennis die nu weg is. En je zou kunnen zeggen wel handig, als er kwaadwillenden zijn met dit virus.

Wat dat is natuurlijk het allerbelangrijkste, dit (of een ander) virus kan ook als biologisch wapen worden ingezet. En ook dat lab in Canada waar Plummer werkte is al eens onderwerp geweest van spionage en diefstal:

Chinese researcher escorted from infectious disease lab amid RCMP investigation

China and Viruses: The Case of Dr. Xiangguo Qiu

En nog een andere zaak omtrent virussen:
Harvard University Professor and Two Chinese Nationals Charged in Three Separate China Related Cases


Kortom, noem mij maar paranoïde, ik vind het altijd boeiend om te zien welke toevalligheden en verbanden er kunnen zijn bij dit soort belangrijke onderwerpen.

1) Er worden aan de lopende band verschillende noodscenario's getest. Daar hoor je nooit wat van, omdat het geteste scenario niet direct uitkomt.

2) Waar haal je vandaan dat hij 'dik' gaat verdienen aan de tests? Het staat niet in het artikel. Er staat alleen in dat ze het tot nu toe voor 50 miljoen dollar bekostigd hebben (en eerder 100 miljoen voor een soortgelijk project over de griep).

4) Plummer deed voornamelijk onderzoek naar HIV, niet naar Corona-virussen. Hij heeft de afgelopen 5 jaar niet over gepubliceerd.

5) Hij was al jaren ernstig ziek en deed zelf dus geen direct onderzoek naar Corona.

6) Ik zou het geen analyse noemen, het is een samenraapsel van links waar nauwelijks verband tussen is. Wat betreft het Iraanse vliegtuig: ik kwam maar 2 wetenschappers tegen uit de microbiologie: De een deed onderzoek naar een parasiet, de ander naar een bacterie. Zij hadden echt geen belangrijke specifieke kennis die relevant is voor onderzoek naar Corona-virussen.

Ja de spionage en het smokkelen door de Chinezen zijn verdacht, maar het gaat niet om Corona-virussen. Trouwens zijn virussen als biowapens nogal kut, gezien ze zich gemakkelijk over de hele wereld kunnen verspreiden. Ik zou ook niet in zien wie er nu een voordeel heeft bij de huidige uitbraak (die ook voornamelijk oude zieke mensen fataal wordt).
Gates heeft al keer aangegeven dat hij er gigantisch aan verdiend, en ook veel schenkt natuurlijk. Hij bouwt zijn stichting rondom vaccins, en bezit vele aandelen van bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Noem het filantropie, maar hij spint er garen bij.
https://www.cnbc.com/2019/01/23/bill-gat...nefit.html

Dat Plummer ziek was heb ik er ook bij gezet, hij was zware alcoholist met levertransplantaties achter de rug. Dat hij niks meer publiceerde neemt niet weg dat hij betrokken was bij onderzoek van het virus in het verleden en ook specifieke kennis genoot. Die kennis is er nu, op het moment-supreme, niet meer. De timing is opvallend, ondanks hij was oud en ziek.

Ik kijk altijd argwanend naar dit soort berichten en ‘toevalligheden’. Er zijn altijd mensen die profiteren en garen spinnen bij andermans ellende, hoe rijk ze ook zijn. Dat jij er anders naar kijkt, ook vanuit je werk en kennisgebied, snap ik heel goed.
Gates - en Zuckerberg zijn wel de meest verdienende figuren, als de wereld op een (puin) hoop lijkt te liggen.
En in realiteit blijkt zo ongeveer alles anders.
India sluit nagenoeg de grenzen tot 15 april https://twitter.com/MoHFW_INDIA/status/1...6589283328
Over problemen gesproken...
Quote:https://www.lc.nl/binnenland/Veel-veront...51965.html
https://www.telegraaf.nl/nieuws/95377002...coronabord

Weggegooid geld die studie voor de domme gasten.
zelfs de best verdedigende speler van de NBA had geen antwoord op het virus.
.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)