Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Musks oplichterij en fascistoïde uitspattingen
Het is goed en moreel om op te roepen tot diefstal van bedrijven die woekerwinsten maken, en het is dubbel goed en moreel als je op die manier ook de politie tijdverlies- en verspilling kunt kosten, waardoor ze zich wellicht niet bezig houden met andere vormen van repressie. Snelkookpan.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
Maar heeft Musk ondertussen niet zijn contacten in China aangewend om er voor te zorgen dat hij de redder van Murica wordt?

Want die balonnen zijn gevaarlijk jonguh. Stel je voor dat ze nucleaire wapens zouden bevatten, dan is het belachelijk dat je ze over het hele land laat vliegen i.p.v. dat je ze neerhaalt boven een dichtbevolkt gebied. Of stel je voor dat China gewoon testruns aan het doen is om straks via balonnen wapens te leveren.
Reply
Reply
Uplift, als de politie ooit langs komt bij je. Wil je het dan ook filmen? Lijkt me een geweldig filmpje zo'n discussie met een politie agent over groot kapitaal.
Reply
De politie zou hier niet eens aan de deur kunnen komen, want ik zit itt tot die gast van dat filmpje niet op kamers. Als de flikken aanbellen is dat beneden en zonder huiszoekingsbevel o.i.d. hoef ik ze niet binnen te laten als ze met zo'n verhaal van ''we willen met jou praten over je social media gedrag'' komen. Maar het scheelt dat ik niet meer actief ben op Twitter (of eender welk platform).
Reply
(16-02-2023, 11:34)Uplift Wrote: Er is nergens ter wereld een verband tussen hoeveel politie er is en hoeveel kans je maakt om als gewoon persoon het slachtoffer te worden van criminaliteit.

In sommige landen *kuch VS* heeft de politie niet eens een plicht om mensen te beschermen.

En ja, ken jullie rechten! Ook in Nederland.
Reply
Reply
[Image: Fp-PcNWX0AAU9RO?format=png&name=small]
Reply
https://www.reuters.com/investigates/spe...-musk-fda/
Reply
Jammer. Was een efficiënte vorm van natuurlijke selectie geweest om wat bro's eruit te faseren.
Reply
https://www.nu.nl/tech/6257108/musk-ontn...itter.html

‘Dat is mogelijk het gevolg van de uitslag van Musks eigen poll in december. De miljardair vroeg toen of hij moet opstappen als topman van het socialemediabedrijf. Van de 17,5 miljoen stemmers heeft 57,5 procent ja gezegd. Later gaf Musk Twitter-robots daar de schuld van.’
Reply
Ik dacht dat die aanpassing van het Twitter-logo naar een dogecoin een 1 april-grap was, maar het blijkt het zoveelste bewijst te zijn dat de CPU van The Matrix het niet meer aankan.
Reply
(04-04-2023, 08:39)Uplift Wrote: Ik dacht dat die aanpassing van het Twitter-logo naar een dogecoin een 1 april-grap was, maar het blijkt het zoveelste bewijst te zijn dat de CPU van The Matrix het niet meer aankan.

Was ook bedoeld als afleiding van dit: https://www.reuters.com/legal/elon-musk-...023-04-01/
Reply
44 miljard voor een dooie website. Ik blijf het prachtig vinden.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
https://www.reuters.com/technology/tesla...023-04-06/
Reply
Vuurwerkshow om 14u
Reply
Geen vuurwerkshow maar een "rapid unscheduled disassembly", toch jammer dat Musk er zelf niet in zat. Prachtig geformuleerd trouwens, de tekstschrijvers van SpaceX zijn beter dan de ingenieurs.
[+] 2 users say Thank You to jodocus for this post
Reply
Toch grappig hoe de pers lááiend is en los de PR van Space-X overneemt (zoals ook al gebeurde met de Falcon-ontploffingen trouwens): ''het is een succes! we kunnen hier veel uit leren!''. Mocht de Saturn V ook maar één keer ontploft zijn, dan was het Apollo-programma wellicht geëindigd zoals de maanmissie van de Sovjet-Unie. Maar nu Musk het concept van de Sojuz-raket economisch rendabel heeft gemaakt en een Saturn V-categorie raket, maar dan minder betrouwbaar (als we Nasa's SLS, die niét ontplofte even buiten beschouwing laten), voor het eerst lanceert, dan staan journalisten kennelijk in de rij voor een bafbeurt.

Achja zoals met alles van Musk is het een kwestie van tijd voor de aap uit de mouw komt. En ook de niet-ontploffende tak van Space-X zou wel eens weggeconcurreerd kunnen worden gezien de wildgroei aan tech bro's die de ruimte in willen.
Reply
[Image: giphy.gif]
[+] 3 users say Thank You to Gunnar for this post
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=w8q24QLXixo

Vrij verhelderende uitleg over waar het misliep en vooral, in welke mate het misliep. De conclusie van de video is niet 'Musk is een oplichter en die raket zal nooit levensvatbaar zijn', maar het scheelt niet heel veel en het duurt iig nog een hele poos voor ze weer zo'n ding kunnen lanceren, alleen al omdat de lanceertoren niet serieus is ontworpen. Ik zou als investeerder van Space-X alleen al door dat feit serieuze vraagtekens zetten bij het hele project.
Reply
Reply
Twitter is een dood paard, laat al die huis-tuin-en-keuken-nazis elkaar maar afrukken terwijl Musk gestaag richting het bankroet en de pyschiatrie opschuift.

Overigens is FB ook ontzettend hard aan het sterven. Net als Twitter steeds minder actieve leden. Het gebeurt allemaal op IG en Tiktok, in afwachting dat de social meddiabubbel definitief barst door rechtszaken en/of het veralgemeende besef dat het één en al gif is.
Reply
Turkije dreigt Twitter plat te gooien als Musk bepaalde inhoud niet blokkeert en hij doet het en hij vergoelijkt het ook nog, wat een fucking fascist is het toch ook...met zijn Twitter files.

Pro-tip voor de mensen om Biden heen; dreig met blokkade van Twitter als Musk republikeinen op het platform laat in 2024.

https://twitter.com/elonmusk/status/1657422401754259461

Edit: en als je wat ruikt dan is het Elon die geroosterd wordt door Jimmy Wales (oprichter van Wikipedia)

https://twitter.com/jimmy_wales/status/1...2741426180
Reply
[+] 1 user says Thank You to hythloth for this post
Reply
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/05/25/...back-te-l/

Twee L's voor de prijs van een. Dat mislukte gesprek met De Sanctis had ik gemist.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)