Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Best Kept Secret 2023
Ik kom op hooguit 4 à 5 acts per dag uit, zondag eventueel op 6. Al moet ik zeggen dat ik zeker 2 acts per dag zal bekijken uit nieuwsgierigheid. Hopelijk kan ik voor een leuke prijs nog een zondagticket krijgen. Anders laat ik deze wederom aan me voorbij gaan.
Reply
Ik had UMO wel op Primavera willen zien, verder houdt het voor mij niet echt over. Zegt ook wel wat als je zo'n groot deel van je blokkenschema moet vullen met zooi als VINTAGE AND SHAPESHIFTING CLUB NIGHTS en FOOD, DRINKS, ART & WORKSHOPS, HEAVEN SESSIONS BY MUZIEKGIETERIJ, WELLNESS/NIETES
Reply
Ik mis nog ergens HAPPY ENDING MASSAGES.

Anyway, wat Gunnar zegt: zelfs de heel aardige zondag rechtvaardigt een officiële toegangsprijs van 129 euro totaal niet. 75 max.
Reply
Er is ook een app met het blokkenschema erin: https://www.bestkeptsecret.nl/news/disco...-app/45209

Al met al redelijk fijn blokkenschema, paar vervelende overlappingen. Met name TWO en The Secret genoeg leuks te zien en te ontdekken. Toch mis je nog wat middelgrote namen, maar het is dit jaar niet anders. Wordt weer een fijn weekend in een mooie omgeving met weinig drukte. Flesje wijn, paar oesters en rustig rondbanjeren over het terrein.
Reply
(16-05-2023, 16:17)JorisR Wrote: Ik mis nog ergens HAPPY ENDING MASSAGES.

Misschien kan iemand iets op de camping organiseren, zoals op Coachella.
Reply
Een bef-a-thon op de camping
Reply
De line up van Appelpop zou wel eens spannender kunnen worden, maar met mooi weer en lekker eten en drinken heb je best leuk weekend. 149.- voor een weekend ticket zou misschien nog te verdedigen zijn.
Reply
Het wordt best een leuk weekend, maar gezien de prijs blijft het programma toch behoorlijk schraal.
Reply
Uplift kom er maar in
Reply
Zal zoiets worden:

Vrijdag: Hermanos Gutierrez (of Silvana Estrada) - Gretel Hänlyn - Joey Valence (of Glass Beams) - The Voidz - Unknown Mortal Orchestra -(dan wel een gat van vijf kwartier, dus naast wat eten dan wellicht toch even kijken bij The 1975) - Caroline Polachek - Chemical Brothers (wellicht Cumgirl8) - De Staat

Zaterdag: Kevin Morby - Gaye Su Akyol - Black Country, New Road - Tinariwen (of The Cool Greenhouse) - Lankum - Alex G (of Young Fathers) - dan toch maar even kijken bij Goldband - stuk Interpol - Big Joanie - Psychedelic Porn Crumpets

Zondag: Sarah Neutkens - stuk Mich - Crack Cloud - Julia Jacklin (of Sorry) - Kurt Vile (wellicht halverwege naar Jockstrap) - Japanese Breakfast (of Nation of Language helemaal) - Alvvays - Yot Club - The Mars Volta - Aphex Twin (of The Comet is Coming) - Royksopp (of Pongo)

Ja, het mist absoluut wat sterke (middelgrote) namen, maar zeker nu de weekendtickets al onder de 200 euro zitten is dit voor mij een weekend om veel zin in te hebben.
Reply
190 euro voor de weekendtickets nu. Zal waarschijnlijk nog wel dalen de komende weken.
Reply
Ik was even vergeten dat ze hier nu 255 euro voor willen hebben, dat is toch wel moeilijk te verantwoorden ja. Ze hebben trouwens nog best wat namen exclusief, in dat opzicht biedt het nog wel meer meerwaarde dan de Mojofestivals waar je tegenwoordig 95% van de namen al eerder in zalen hebt kunnen zien.
Reply
Joey Valence & Brae lijkt mij live wel lachen op de vrijdagmiddag. Moet het publiek natuurlijk wel lit zijn.
Reply
Ik vind dit wel heel erg mager. In se zijn er nu toch maar een drietal podia die er echt toe doen. En conflicteert alles ook nog 's met elkaar zeg..
Reply
Vrijdag: Personal Trainer I guess, UMO, Sudan Archives, The Chemical Brothers

Zaterdag: Kevin Morby I guess, stukje Sylvana Simons, Tinariwen, Lankum, Alex G, Terzij de Horde, Big Joanie, Psychedelic Prn Crumpets

Zondag: Sarah Neutkens I Guess, Crack Cloud, Kurt Vile, (... ik zie wel waar ik terechtkom; te veel keuze tussen matige hypedingen), The Mars Volta en tot slot de hele set van Aphex Twin lang in mijn hoofd ranten over hoe TMV ooit een fenomenale band was, Richard David James de pest heeft aan alles en opzettelijk een kutset speelt terwijl ik The Comet is Coming nu nog steeds niet gezien heb en dit gewoon een kutweekend is


Afgezien van leuke vulling/kleine sets van toffe bands die je veelal ook kunt zien op festivals die een fractie kosten (of als goedkoop los concert), vind ik dit blokkenschema op veel vlakken nog vrijblijvender/meer gericht op viben en een weekend bro'en dan dat van DTRH. Toen sommige mensen mij vorig jaar vroegen wat er nou in hemelsnaam leuk is aan Glastonbury, zei ik dat je met veel moeite wel een parcours van BKS-niveau kunt samenstellen. Nou, veel beter dan BKS-niveau dus. Natúúrlijk is dit veel te karig en mist dit veel te veel uniciteit voor zo'n ticketprijs. En als liefhebber word je dubbel genaaid, want met al die onzin-activiteiten krijg je straks een hele hoop tofferds die je in de weg lopen terwijl je live muziek wil zien.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
Smile

Dat laatste, over al die onzinactiviteiten en al die tofferds terwijl je live muziek wil zien: we gaan het zien, maar dat zou me echt verbazen hoor. Activiteiten zijn er in ieder geval amper (en wat er vorig jaar wel was, zoals zo'n long table diner, daar merk je bijna niets van) en DJ Paul vangt die paar tofferds wel op. Vorig jaar verschilden de meningen hier over het publiek wel, maar ik maakte toch vooral veel liefhebbers mee om me heen.

Ik verwacht zelf niet dat het boeken van Goldband en Oscar daar veel aan gaat veranderen. We zullen zien.
Reply
Meer dan de helft van het blokkenschema draait niet rond (live) muziek. Hoeft niet eens zo'n groot probleem te zijn, trouwens. Het is meer dat de rest van dat programma nogal windowdressing en vulling is i.p.v. iets wat echt op zichzelf staat. Je hebt festivals zat die hybride zijn; het is gewoon die vrijblijvendheid die de doodsteek vormt.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
(16-05-2023, 21:46)Uplift Wrote: Meer dan de helft van het blokkenschema draait niet rond (live) muziek. Hoeft niet eens zo'n groot probleem te zijn, trouwens. Het is meer dat de rest van dat programma nogal windowdressing en vulling is i.p.v. iets wat echt op zichzelf staat. Je hebt festivals zat die hybride zijn; het is gewoon die vrijblijvendheid die de doodsteek vormt.

Ja, maar wat je zelf eigenlijk ook al zegt, het is in een aantal gevallen vooral vreemd dat het in het blokkenschema staat. Die tweede helft, onder Casbah, doet er amper toe (en op zich zijn Coney en Muziekgieterij wel muziek). Bijvoorbeeld zo'n wellness: dat waren twee bubbelbaden waar je echt goed naar moest zoeken achter een aantal eetkraampjes.
Reply
Dan zou ik me toch serieuze vragen beginnen stellen. Benieuwd hoeveel kaarten er na vandaag online worden aangeboden
Reply
Met pijn in het hart besloten om niet te gaan. De combinatie te weinig must-sees, te veel stevige gaten in het blokkenschema en het totale kostenplaatje (we overnachten in een hotel) pakte toch negatief uit.
Reply
337 weekendtickets op het resale platform. Prijzen gezakt naar 180 euro. Aanbod van dagtickets is wel laag (33) en prijzen zijn vrijwel hetzelfde als de oorspronkelijke prijs.
[+] 1 user says Thank You to Timothy's Monster for this post
Reply
Dagticket vrijdag voor €100 nu en ik heb ook al eens een zaterdag voor onder de €100 voorbij zien komen. Dagtickets gaan nog wel op de markt komen als het weekend nadert en er mensen ziek blijken, geen zin hebben of andere last minute redenen hebben om niet te gaan.
Reply
Tickets moeten in eerste instantie wel al een keer gekocht zijn om op de tweedehandsmarkt te kunnen verschijnen
[+] 4 users say Thank You to Locor for this post
Reply
De weersverwachtingen van het KNMI zijn vooralsnog fantastisch. 


Quote:woensdag 07 juni tot en met woensdag 14 juni
Grote kans (ca. 90%) op een voortzetting van het droge weertype. Het wordt waarschijnlijk warmer, de kans op zomerse temperaturen neemt toe naar ca. 40%. Pas aan het einde van de verwachtingsperiode neemt de kans op een enkele regen- of onweersbui toe naar ongeveer 30%.
Reply
400+ weekendtickets te koop. Ouch.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)