Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AC/DC
Najaar zou Noord-Amerika aan de beurt zijn en begin 2025 Zuid-Amerika.
Dat laatste worden we erg blij van want we hebben dan een vakantie naar Patagonië gepland (nog niet geboekt). Willen dit combineren met een concert van AC/DC want ik denk dat de beleving van een concert nergens beter is dan in Zuid-Amerika.
Reply
Was bijna geen doorkomen aan maar heb 2 redelijk goede zitplaatsen voor Gelsenkirchen, veldkaarten voor Dessel en front of stage voor Hannover (die laatste is echt met heel veel geluk).
Reply
Voor de grap even gekeken, in Amsterdam alleen nog Platinum Tickets (dynamisch geprijsd) nu á 316 euro. Blij dat ik ze in 2015 heb gezien en nu met gerust hart kan zeggen dat ik dit over kan slaan. Een ticket voor de prijs van een maand boodschappen. Pfoe. En dan komt er voor een gemiddelde bezoeker in de JC Arena ook nog de kosten van een drankje bij waarbij een groot biertje net zo duur is als een krat in de supermarkt, en een euro of 30 om te parkeren.
Reply
(16-02-2024, 13:09)metal bouwie Wrote: Was bijna geen doorkomen aan maar heb 2 redelijk goede zitplaatsen voor Gelsenkirchen, veldkaarten voor Dessel en front of stage voor Hannover (die laatste is echt met heel veel geluk).

Dure grap zeker, maar mooi gedaan. Altijd cool om dezelfde tour vanuit meerdere plekken te kunnen ervaren.
Reply
(16-02-2024, 13:28)Locor Wrote: Een ticket voor de prijs van een maand boodschappen. Pfoe. En dan komt er voor een gemiddelde bezoeker in de JC Arena ook nog de kosten van een drankje bij waarbij een groot biertje net zo duur is als een krat in de supermarkt, en een euro of 30 om te parkeren.

Op water en brood leven om je favoriete acts te zien wordt vanaf nu een werkelijkheid.
Reply
(16-02-2024, 17:04)hythloth Wrote:
(16-02-2024, 13:09)metal bouwie Wrote: Was bijna geen doorkomen aan maar heb 2 redelijk goede zitplaatsen voor Gelsenkirchen, veldkaarten voor Dessel en front of stage voor Hannover (die laatste is echt met heel veel geluk).

Dure grap zeker, maar mooi gedaan. Altijd cool om dezelfde tour vanuit meerdere plekken te kunnen ervaren.

Valt wel mee. Kinderen zijn een stuk duurder en dat kunnen de meeste zich in Nederland ook veroorloven. ;-)
[+] 3 users say Thank You to metal bouwie for this post
Reply
Kaarten voor Gelsenkirchen zijn nooit aangekomen. Contact gezocht met Eventim en die geven aan geen nieuwe op te kunnen sturen, etickets zijn ook niet mogelijk. Kaarten worden geblokkeerd en wij krijgen ons geld terug. Hele rare gang van zaken.
In dit geval maakt het mij niet heel veel uit. Ga al naar Hannover en Dessel, Gelsenkirchen gingen we vooral om samen met vrienden te gaan en die balen nu wel flink want was hun enige concert van ACDC.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)