Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beste Lurkers, kom terug!
#26
Mooie reactie Uplift. En ik sluit me eigenlijk volledig aan bij de reactie daarop van Schobbeyak. Wat bij mij blijft hangen: je beschrijft goed wat voor- en nadelen van (veel) posten kunnen zijn. Waarom dan geen middenweg? Zo nu en dan wel posten en ook wat vaker denken: 'laat ook maar'? Ik kan me voorstellen dat zoiets niet helemaal aansluit bij je karakter, maar wie weet!

Wat betreft de muziek: ik merk ook dat er meerdere stromingen losser van elkaar beginnen te bestaan (al bleek naast The Smile ook dat bij een Diiv heel wat Grazzers aanwezig waren). Voor BKS zit ik zelf tegenwoordig ook meer op Festileaks, omdat het daar gewoon veel meer leeft. De poging van een jaar of vijf geleden om een album van de week/maand te doen, strandde om de door Maynard-J genoemde redenen. Toch zie je iedere vrijdag, op release-day in het Speakers-topic vaak dezelfde plaat voorbij komen. Misschien is het een idee om er iedere vrijdag een nieuwe release die toch al veel wordt geluisterd uit te pikken en het daarover te hebben?
[+] 3 users say Thank You to matthijs603 for this post
Reply
#27
(21-03-2024, 16:50)Loov Wrote: Zo'n topic waarbij iemand 'n (onbekend) album dropt en iedereen die wilt 1 week heeft om inhoudelijk te reageren: lijkt me cool. Ik wil het gras niet onder je voeten weg kapen KoS: maar ga je gang anders doe ik het.

Ga vooral je gang!
Reply
#28
(22-03-2024, 15:25)matthijs603 Wrote: Misschien is het een idee om er iedere vrijdag een nieuwe release die toch al veel wordt geluisterd uit te pikken en het daarover te hebben?
Ben wel fan van dit idee eigenlijk Smile
[+] 1 user says Thank You to Kalters for this post
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)