Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Belgisch voetbal
#26
Thomas Brolin! Het wonderkind met 10 kilo overgewicht. Mooie tijden waren dat.
[+] 2 users say Thank You to Schobbeyak for this post
Reply
#27
Leest er iemand van HLN mee op Graz?

https://www.hln.be/sport/voetbal/quiz-de...~aed83280/
Reply
#28
Antwerp nieuws

Zowel keepers Bolat, Teunckens en De Winter vertrekken, ook Mirallas vertrekt en neemt ook hoofdcoach Boloni afscheid.

effe verschieten op korte termijn
Reply
#29
Is het geld alweer op?
Reply
#30
(14-05-2020, 13:59)Uplift Wrote: Is het geld alweer op?

Mirallas bracht niks op, Bolat wou een nog zwaarder contract, Boloni gaf zelf aan dat hij niet nog beter zou kunnen doen, en Teunckens wil eerste keeper worden in 1A of 1B.

De Winter wil in de lagere reeksen nog eerste keeper worden. 

Geld is absoluut niet op, de bouw gaat lekker verder, gewoon het einde van een cyclus.
Afwachten wat er met de laatste aflopende contracten gaat gebeuren: Mbokani, Defour & Arslanagic.

heb vertrouwen in D'Onofrio (hoewel het een grote schurk is)
Reply
#31
Mazzu als T1 en een paar einde contract spelers plukken bij de andere clubs in 1A voor breedte. Beste transfer zou Hoedt vastleggen zijn. Leidersfiguur én een goede voetballer. Oprecht Top 3 materiaal in de achterlijn. Misschien ook Vanheusden polsen? Geld is geen probleem in Deurne en met die zware contracten uit de boeken moet er toch iets mogelijk zijn?

Tl;dr Antwerp is niet men favoriete club (de Sart kwestie), maar het is wel de spannendste clubje in de JPL.
Reply
#32
(14-05-2020, 14:14)1996Customer Wrote: Mazzu als T1 en een paar einde contract spelers plukken bij de andere clubs in 1A voor breedte. Beste transfer zou Hoedt vastleggen zijn. Leidersfiguur én een goede voetballer. Oprecht Top 3 materiaal in de achterlijn. Misschien ook Vanheusden polsen? Geld is geen probleem in Deurne en met die zware contracten uit de boeken moet er toch iets mogelijk zijn?

Tl;dr Antwerp is niet men favoriete club (de Sart kwestie), maar het is wel de spannendste clubje in de JPL.
Hoedt aan 4 miljoen ja, Hoedt aan 8 miljoen neen Smile 
keeperskwestie is al opgelost maar nog niet aan de grote klok, moet nog medisch testen maar geraakt niet tot in belgië op dit moment

Vanheusden is ook nog te duur voor ons.

maar verwacht wel paar "spannende "weken.

qua trainers zouden er 4 op de short list staan. 
oa twee die bij STVV hebben getraind
afwachten wat het gaat worden
Reply
#33
Kampioeneuhhhh
Reply
#34
Goed dat je hersteld bent, Aron.
Reply
#35
(18-05-2020, 10:35)Aron Wrote: Kampioeneuhhhh

terecht,

stiekem koester ik de hoop dat de beker nog gespeeld zal worden

en dat leuven - wilrijk niet gespeeld zal worden Big Grin
Reply
#36
welkom Ivan Leko
Reply
#37
voor de Bjorn Vleminckx fans

http://www.grashelder.com/copy-of-home
[+] 3 users say Thank You to reaper for this post
Reply
#38
Heldere groetjes!
Reply
#39
Goud.
Reply
#40
Quote:Nieuwe bom: vier klachten over machtsmisbruik in Pro League, Antwerp lanceert aanval op Mehdi Bayat

BELGISCH VOETBAL Een nieuwe bom is gedropt boven de Pro League en de voetbalbond. De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) kreeg vier klachten binnen over machtsmisbruik. Die komen uit de hoek van Waasland-Beveren, Virton, Antwerp en… Roland Duchâtelet. ­Antwerp wil bij de bond en de UEFA de dubbele rol van bonds­preses Mehdi Bayat aanklagen.
Het laatste woord over de veelbesproken Algemene Vergadering van de Pro League op 15 mei is nog niet gezegd. Toen werd met een ruime meerderheid beslist de stand na 29 speeldagen als eindstand vast te leggen, met Club Brugge als kampioen en Waasland-Beveren als degradant – 1B-clubs OHL en Beerschot krijgen nog de kans om de return van de promotiefinale af te werken. ­Enkele clubs voelden zich bij de stemming evenwel zwaar onder druk gezet, met vooral Waasland-Beveren als kind van de rekening.

Die club schoot al met scherp ­terug. Na een door de Pro League geweigerde bemiddelingspoging maakt Waasland-Beveren deze week zijn verzoek aan het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) over om de degradatie aan te vechten. Maar ook een hoofdaandeelhouder van Waasland-Beveren roerde zich gisteren door een klacht in te dienen bij de ­Belgische Mededingingsautoriteit (BMA).

Investeerders zijn de achterkamerpolitiek en dreigementen over inhoudingen van gelden door de Pro League beu en vragen om eerlijke concurrentie

En die speelt niet solo. Ook Antwerp en Virton – dat geen licentie kreeg – stapten naar de BMA. Zelfs Roland Duchâtelet, de voormalige eigenaar van STVV die zich al langer ergert aan de onregelmatigheden binnen de Pro League, legde een verklaring voor het BMA af.

Competitie met 18
De Belgische Mededigingsautoriteit waakt over de eerlijke concurrentieregels in of tussen organisaties. Zij kan overtreders behalve financiële boetes ook voorlopige maatregelen opleggen. Over dat laatste is het de aandeelhouder van Waasland-Beveren te doen: hij ziet de beslissing van 15 mei als een inbreuk tegen de mededingingsregels waardoor ze veel schade lijden. Als voorlopige maatregel vragen ze een competitie van 18 teams – die het best de belangen van alle betrokken partijen vrijwaart – of om een annulering van het stopgezette seizoen in 1A. Na indiening van een klacht moet de BMA in principe binnen een maand een zitting houden, en een uitspraak volgt dan binnen nog eens anderhalve maand. Maar voor W.-Beveren is er ook spoed mee gemoeid.

Dat een aandeelhouder en niet de club naar de BMA trekt, is om zich in te dekken. De Pro League is niet gediend met zulke juridische stappen. Ook Westerlo en KV Mechelen hebben in het verleden al een klacht ingediend bij de BMA, maar trokken die onder druk van de Pro League weer in, omdat ze tv-geld zouden kunnen verliezen. Ook die politiek stuit sommige ­investeerders tegen de borst. Zij zijn de achterkamerpolitiek en dreigementen over inhoudingen van gelden door de Pro League beu en vragen om eerlijke concurrentie, zo klinkt het uit de hoek van Waasland-Beveren. Ook het meervoudig stemrecht binnen de Pro League, waarbij de G5-clubs elk drie stemmen hebben, zorgt volgens hen voor een afbrokkeling van een eerlijk en concurrentieel speelveld.

Ook Antwerp stapt naar het BMA. Én naar de KBVB. Én naar de UEFA. Om het misbruik van machtspositie en de belangenvermenging van Mehdi Bayat aan te klagen. Geen verrassing, voor wie het wat gevolgd heeft. Antwerp schreeuwt al heel lang uit dat bondsvoorzitters en voorzitters van de Pro League geen binding meer mogen hebben met een club. Gedaan met de dubbele rol.

Roland Duchâtelet
Tot slot hebben de voorbije perikelen in de Pro League ook Roland Duchâtelet aangespoord tot actie. “Ik heb inderdaad een verklaring afgelegd bij het BMA dat er bepaalde dingen niet kloppen. Dit is niks nieuws, ik meldde in 2014 al onregelmatigheden binnen de Pro League en heb in 2018 uitvoerig klacht neergelegd. Nu stelt het BMA dat zelf vast. Dit gaat om kartelvorming en misbruik van machtspositie. De Pro League heeft een paar jaar onafhankelijke bestuurders gehad, maar een aantal clubs hadden het uit eigenbelang liever zelf voor het zeggen. Het is onbegrijpelijk dat andere bestuurders Mehdi Bayat hebben verkozen tot voorzitter van de KBVB terwijl zijn broer in de gevangenis heeft ­gezeten. Dat is niet normaal, toch?”
Reply
#41
antwerp probeert de iraanse keeper Beiranvand naar hier te halen als vervanger voor Bolat,
ook Jean Butez staat in de belangstelling en een nationale doelman van hongarije


er is ook intresse in rezzai van Brugge, Chadli, Birger Verstraete 

een akkoord met arslanagic lijkt er niet in te zitten en zal vertrekken
ook baby en gano vertrekken

en Wim De Decker verlaat antwerp om T2 te worden bij AA Gent


o en coucke zet een stap opzij bij Anderlecht. Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
#42
810€ armer, maar wel 2 zitplaatsen in de pocket op de nieuwe tribune Cool
Reply
#43
Zo zag de eerste dag van de aboverlenging er uit!

2019-2020: 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣
2020-2021: 2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ and counting...

Wat er ook moge gebeuren,....! ♥️?
Reply
#44
met dank aan FC Procedé (aka wilrijk, germinal ekeren of in de volkmond beerschot)
mogen in de promotiewedstrijd op 2 augustus tussen leuven en beerschot geen nieuwe spelers opgesteld worden. Maar dat dit met de kernen van nu dient te worden gespeeld. Dit is zeer nefast voor leuven dat maar liefst een 15 tal spelers ziet vertrekken op 30/6

door deze beslissing zal ook de bekerfinale op 1 augustus tussen Antwerp en Brugge onder deze regels vallen.

en aangezien hoedt, arslanagic, baby, 1ste keeper bolat, 2de keeper Teunckens en 3de keeper De winter weg zijn, en, er nog onzekerheid is over Mbokani en Defour. kunnen we wel stellen dat ook brugge een enorm voordeel zal hebben
Dodgy Dodgy
Reply
#45
Svilar in doel?
Reply
#46
(10-06-2020, 12:45)redondo Wrote: Svilar in doel?
close, 20 jarige servier is onze vierde keeper en anders Bill Lathouders maar van de jeugd.

nu vrijdag is het weer een algemene vergadering, waarschijnlijk weer een of andere twist dan Smile
Reply
#47
https://sporza.be/nl/2020/06/10/bart-goo...796123062/

Dit is genieten hoor.
Reply
#48
dag 2 van de training en dag 2 in de lamkel Ze soap


Quote:Lamkel Zé snijdt in zijn eigen vel. Antwerp wil wel meewerken aan een transfer, maar door niet te komen trainen, zorgt hij er zelf voor dat zijn waarde weer zakt. Op een ontslag (en gratis exit) moet hij alleszins niet rekenen.
Hij daagde niet op voor de inspanningstests en ontbrak gisteren ook op de eerste training. Didier Lamkel Zé (23) maakt het opnieuw bont bij Antwerp. Er was natuurlijk die haarpigmentatie, waardoor hij niet mócht sporten/zweten. Maar dat is niet eens de hoofdreden waarom hij thuisblijft, zegt hij zelf.
“Ik wil een nieuw en beter voorstel van de club”, vertelt de Kameroener, “want ik moet mijn familie onderhouden.” Daar kwam hij een jaar geleden ook al mee af, toen hij écht nog weinig verdiende en daarom zijn kat stuurde naar de eerste trainingen. Uiteindelijk kreeg hij toen zijn verbeterd contract. Maar nu stuurt hij toch vooral aan op een vertrek. “Dat was me beloofd. Ik wil gerust blijven, maar als de club me niet naar waarde schat, is het beter dat ik ga.”
Net als vorig jaar dreigt Lamkel Zé ermee met vakantie te gaan, om de zaken nog op de spits te drijven. Hij is er effectief toe in staat. Wat hij niet beseft, is dat hij zijn eigen ruiten ingooit. Antwerp wilde deze zomer heus wel meewerken aan een transfer, maar de club ziet met lede ogen aan hoe de speler zelf zijn waarde weer doet zakken. Zeker in volle coronacrisis zijn steeds minder clubs happig om hem binnen te halen. Op de Bosuil beseffen ze dat ze hem allicht niet meer voor 10 miljoen euro zullen kunnen verkopen, zoals aanvankelijk gehoopt, maar ze willen natuurlijk wel nog íéts aan het talent verdienen.
Met zijn (zoveelste) onwettige afwezigheid en zijn uitspraken zou je kunnen vermoeden dat Lamkel Zé doelbewust de vraagprijs wil drukken, of zelfs een ontslag probeert uit te lokken. Maar op een gratis exit moet hij dus zeker niet rekenen. Bij Antwerp wensen ze overigens niet te reageren op het zoveelste dispuut met hun ‘vedette’.
Reply
#49
Quote:Antwerp zet zijn transferoffensief verder. Nadat het vorige week Moeskroendoelman Jean Butez had vastgelegd, staat het nu dicht bij Rode Duivel Birger Verstraete (26). De middenvelder was de laatste maanden bankzitter bij Köln. De eventuele komst van Verstraete lijkt slecht nieuws voor Steven Defour.
Antwerp hoopt Birger Verstraete zo spoedig mogelijk vast te leggen. De 26-jarige middenvelder, die in 2018 als Rode Duivel debuteerde, zit op een zijspoor bij FC Köln en zoekt meer speelgelegenheid. In alle discretie heeft de Great Old zich gemeld om Ver­straete definitief over te ­nemen. De gesprekken zijn al ver gevorderd.
Verstraete, jeugdproduct van Club Brugge, werd vorige ­zomer nog maar door de Duitse Bundesligaclub weggekocht bij AA Gent voor zo’n 4 miljoen euro. De Oostendenaar tekende er voor vier ­seizoenen en begon aan het seizoen als titularis. Een ­meniscusblessure in september kostte hem echter anderhalve maand. Bovendien werden kort na zijn herstel trainer Achim Beierlotzer én technisch directeur Armin Veh op straat gezet, uitge­rekend de mensen die op zijn komst hadden aangedrongen. Met de komst van Horst Heldt als TD maar vooral Markus Gisdol als coach slonken de speelkansen van Verstraete. Onder Gisdol wordt een meer Engelse speelstijl gepredikt met veel lange ballen, en dat is niet bepaald op zijn lijf geschreven. Sinds november stond hij nog maar drie keer aan de aftrap. Dan moet de speelstijl van Ivan Leko bij Antwerp wel iets zijn voor Verstraete, op zijn best een pitbull met voetballend vermogen.
Afscheid van Defour?
Als Antwerp eruit geraakt met Köln en de speler, lijkt ook het lot van Steven Defour (32) bezegeld. Een voorstel om te verlengen kwam er nog altijd niet en zou nu niet logisch zijn. Verstraete heeft hetzelfde profiel als Defour, alleen is hij zes jaar jonger. Wat meteen ook de verjongingskuur op de Bosuil onderstreept. (kvu, dvd)
Reply
#50
Dieu tekent bij Big Grin

Arslanagic naar Gent
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)