Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Optredens waarbij je een slappe lul van kreeg
#76
(22-06-2023, 22:12)Locor Wrote: Example

Want? Voorbeeld?
[+] 1 user says Thank You to JorisR for this post
Reply
#77
Lucky Done Gone, in jaren niet zo'n ongeïnspireerde DJ set gezien. Zelfs ondermaats als opener van de avond.
Reply
#78
The Strokes. Helaas.
Reply
#79
(27-08-2023, 23:58)Sphinx Wrote: The Strokes. Helaas.

Iig wel langere setlist dan op Primavera en BKS vorig jaar.
Reply
#80
(28-08-2023, 02:41)hythloth Wrote:
(27-08-2023, 23:58)Sphinx Wrote: The Strokes. Helaas.

Iig wel langere setlist dan op Primavera en BKS vorig jaar.
Als het geluid bij meer dan de helft van de nummers continu stoort alsof er een kabel niet lekker in zit dan is dat niet van belang.. mensen liepen letterlijk weg van het concert. Heb de reacties nog niet gelezen, maar dat zal niet mals zijn vermoed ik.
Erg zonde, want de nummers waarbij het goed ging waren wel top.
Reply
#81
Mart Avi. Klinkt als (en lijkt op) een Baltische  Jarvis Cocker die iets teveel trekken van de crackpijp heeft gehad. Echt lachwekkend.

Ik word een VVD'er van dit soort optredens: weg met de kunstadacademie en weg met cultuursubsidies, als het dit soort artiesten faciliteert.
[+] 1 user says Thank You to thomas9790 for this post
Reply
#82
Agar Agar
Reply
#83
Ms. Lauryn Hill/The Fugees
Reply
#84
En ook hier een bijdrage nav de afgelopen 2 weken:
Joy Anonymous
Fred Again..
Reply
#85
Nou, kom maar op met die anekdotes over Fredje.
Reply
#86
Sowieso nodigen alle posts in dit topic wat mij betreft uit tot een uitgebreider verslag van de treinramp in kwestie.
Reply
#87
David August.

Uiteraard ging ik voornamelijk voor de nieuwe show en muziek van Caterina Barbieri, August was een bijkomend toetje dat ik erbij nam. Uiteraard waren de verwachtingen niet zo hoog. Maar Jezus wat is ie zo'n watered down Nicolas Jaar-copycat. Hoe bepaalde metaalachtige instrumentatie en beats me deden denken aan Cenizas, hoe de danseressen die te pas en onpas op het podium kwamen me deden denken aan de Darkside-shows van dit jaar, hoe de belichting werd gebruikt.. Het publiek kon er wel wat mee, was luid en uitbundig. Ik, absoluut niet.
Reply
#88
Arca
Reply
#89
De Streamers
Reply
#90
Nik Void & Klara Lewis. Überhaubt is mij niet duidelijk hoe/waarom zo'n samenwerking ontstaat.
Reply
#91
Stereolab

Prima voor in hipster koffietentjes, maar als lgw headliner totaal misplaatst. Na een half uur suffe nummers, een slechte mix en een zweverige bindtekst over de maan hoofdschuddend weggelopen
[+] 1 user says Thank You to Locor for this post
Reply
#92
Ben echt fan van Stereolab, maar die setlist op setlist.fm ziet er niet zo spannend uit. Soort greatest hits in plaats van dat ze voor LGW? iets uitdagends uit de kast hebben getrokken.
Reply
#93
Mandy, Indiana (Ekko, Utrecht)

Een act waarvan het album me erg boeide, zonder dat ik vaak zin had hem thuis op te hebben. Daarvoor vond ik het wat te rommelig, maar dit leek me een act die live snoeihard binnen zou kunnen komen.

Blijkbaar kón dat ook wel (zie post va JorisR in 'vermelden waard'), maar ik vond het een deceptie. Live was het een nog veel grotere rommel, zeker het eerste kwartier, en in het volgende halfuur stond (borrelend met publiek) of lag (op een vooraf op de vloer geplakt wit kruis) de frontvrouw in de zaal te kijken naar een optreden dat langzaam maar zeker wat pakkender werd (wel vooral door wat simpele beats waarvoor Bolis Pupul hier haar zou krijgen) en toen ineens was afgelopen, mij in totale verwarring, lichte teleurstelling maar ergens ook wel wat opluchting achterlatend. Ik hou vaak wel van kunst buiten de lijntjes, maar hier kon ik echt niets mee.
[+] 3 users say Thank You to matthijs603 for this post
Reply
#94
Mandy Indiana is aan mij ook niet besteed, ik heb het bij de laatste Lowlands met moeite tien minuten volgehouden.
Reply
#95
Toen ik ze een paar weken geleden op Boring Festival (nomen est omen) in Haarlem zag ging de zangeres ook al luid met vrienden die in het publiek stonden praten. Omdat daar misschien 40 man was, was dat ook meteen heel storend. Beetje gek, maar blijkbaar dus normaal. Verder vond ik dat ze het toen gegeven de abominabele omstandigheden (zaal 5% vol, om zeven uur ‘s avonds geboekt staan aan het begin van een festivalavond) nog best goed deden.
Reply
#96
Toen ik ze twee maanden terug zag, ging die zangeres niet praten met mensen in het publiek. Zeker iets nieuws.
Reply
#97
(21-05-2022, 12:34)teedeebee Wrote: Will Joseph Cook in het voorprogramma van Declan McKenna gisteren. Wellicht het slechtste voorprogramma dat ik ooit zag.
Zo'n dude die er als een Beatle uitziet en zonnige 'indie' gitaardeuntjes kwam zingen. Slechte vocals en compleet zielloze muziek.
Al na 30 seconden had ik door dat dit niets ging worden, sloeg echt helemaal nergens op hoe kut dit was.


Soft Launch in het voorprogramma van Declan McKenna.
Volgende tour derde keer, goeie keer?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)