Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ctrl-C ---> Ctrl-V
https://youtu.be/vc8GF28Rkjs
Reply
Beetje gratuite reclame ook maar ik heb weer een cover gemaakt en een clippie gemaakt op mijn slaapkamer https://youtu.be/Exv36dOmDL0

[+] 5 users say Thank You to ijskolibrietje for this post
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=a1k1sFzM9WU
Reply
Die kan binnenkort in een ander topic.
Reply
Reply
(11-03-2023, 20:28)ijskolibrietje Wrote: Beetje gratuite reclame ook maar ik heb weer een cover gemaakt en een clippie gemaakt op mijn slaapkamer https://youtu.be/Exv36dOmDL0


Ik hoopte wel een beetje dat je die tweede stem ook zelf zou doen. Verder helemaal top!
[+] 1 user says Thank You to Schobbeyak for this post
Reply
(18-03-2023, 15:04)Schobbeyak Wrote:
(11-03-2023, 20:28)ijskolibrietje Wrote: Beetje gratuite reclame ook maar ik heb weer een cover gemaakt en een clippie gemaakt op mijn slaapkamer https://youtu.be/Exv36dOmDL0


Ik hoopte wel een beetje dat je die tweede stem ook zelf zou doen. Verder helemaal top!

Hopelijk als ik ooit beter wordt in zingen Angel , tot die tijd is het een playbackshow. Thanks!
Reply
https://twitter.com/mehdirhasan/status/1...zSpFA&s=19
Reply
https://www.instagram.com/reel/CpHduVFI4...mMyMTA2M2Y=
[+] 2 users say Thank You to Schobbeyak for this post
Reply
https://www.dazeddigital.com/music/artic...-interview
Reply
(21-03-2023, 14:40)BigBird Wrote: https://www.dazeddigital.com/music/artic...-interview

On-brand dat ze nu in Florida woont.
Reply
https://www.instagram.com/p/Cp7CaxKIwC2/
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
Pijn aan de oren...
Reply
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/03/29/...-stay-awa/

Jezus, wat een blamage weer. Je hoort dat vettige Hollandse accent automatisch in je hoofd als je al die Google-translate tekstjes in beeld ziet verschijnen. Kan een teringrijke gemeente als Amsterdam echt niet beter? Dit is toch bizar; het is amateurisme dat je verwacht van IJmuiden of zo, maar niet van Amsterdam.
Reply
Hahaha, beetje 112-weekend-vibes dit. Maar dat was wel in de jaren 90.
[+] 1 user says Thank You to Schobbeyak for this post
Reply
Quote:De populaire Nederlandse hoofdstad richt zich in eerste instantie tot losbandige Britse mannen tussen 18 en 35 jaar. 


Wel fijn dat Britse vrouwen die een riem als rok dragen nog steeds wel welkom zijn.
Reply
https://archive.is/JHFGM

Quote:Why People Are Getting More Disruptive at Concerts

It isn’t just about the music anymore: Fans want their viral moment with a superstar

*kraakt knokkels*
[+] 3 users say Thank You to hythloth for this post
Reply
(29-03-2023, 17:43)hythloth Wrote: https://archive.is/JHFGM

Quote:Why People Are Getting More Disruptive at Concerts

It isn’t just about the music anymore: Fans want their viral moment with a superstar

*kraakt knokkels*

''Joey Rathburn, a Lizzo fan since way back in 2015, was excited for her concert last September in Boston. But the 23-year-old political consultant found his view of the superstar obstructed by a giant poster—a desk-sized one like those seen at science fairs and school presentations.''

Dit is een zin die op ongeveer veertig verschillende manieren interessant is.

Interessant ook dat artiesten niet willen reageren, alhoewel ik kan begrijpen dat ze er geen zin in hebben om hun eigen fanbase publiek te bekritiseren.
Reply
Onze samenleving draait steeds meer om consumptie en zelf ook consumptiegoed worden; het is een quasi-totalitaire eindvorm van een kapitalisme dat uiteindelijk via o.a. deze weg zal imploderen en alles met zich meesleuren. Te beginnen met onze mentale gezondheid, wat vandaag al behoorlijk wordt meegesleurd.

Er is geen agency meer, geen autonomie meer. De artiesten zelf die rijk worden van het mee tot stand brengen hiervan zullen dat prima vinden, maar er ultiem ook zelf het slachtoffer van worden. Het draait immers alleen nog om de verpakking; ook zij hebben ultiem geen agency meer. Ze volgen hun succescycli (5-10 jaar eerst, dan even niets, dan reünie/nostalgie-dollar tappen) tot ze uiteindelijk zelf te oud/dement/dood zijn. Ik durf zelfs te zeggen dat ook de allergrootste kapitalisten zelf het slachtoffer worden of zullen worden van die allesoverheersende logica, waarbij het hele systeem zelf autonomer wordt dan de kapitalisten zelf. Met als mogelijke illustratie de recente paniek van o.a. Musk over AI (hoewel hij wellicht banger is dat Microsoft hierdoor te machtig wordt).
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
The age of average
https://www.alexmurrell.co.uk/articles/t...of-average
[+] 1 user says Thank You to BigBird for this post
Reply
Rake observatie, maar de olifant in de kamer is echt wel kapitalisme en de ijzeren trend tot monopolisering. De hele wereld wordt gerund door een handvol bedrijven.

Er zijn wel al eerder grijze cq homogene periodes geweest in het kapitalisme, zoals de jaren '50 en eerder de Victoriaanse periode. Sociale strijd heeft daar toen verandering in gebracht. Dat is ook het enige wat nu verandering kan brengen. Maar het helpt zeker als iedereen IG van z'n telefoon gooit, ja.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
Ik heb IG afgelopen Najaar van mijn telefoon verwijderd. Enkel voor wijn gebruikte ik het, maar er kwam ook een hoop onzin langs van anderen en reclame. Ik ben ervan overtuigd dat IG heel schadelijk is voor het brein, en het zelfbeeld van mensen. En dan te bedenken dat jongeren, tieners, jongvolwassenen dagelijks uren aan deze app besteden. En dan tel ik TikTok nog geeneens mee.
Reply
(30-03-2023, 09:04)thomas9790 Wrote: Interessant ook dat artiesten niet willen reageren, alhoewel ik kan begrijpen dat ze er geen zin in hebben om hun eigen fanbase publiek te bekritiseren.

Ik vermoed dat het een combinatie is van dat acts bang zijn voor het niet sporende element van hun aanhangers dat ze gaat mobben (zoals bijvoorbeeld die keer dat Mitski een tweet verwijderde over telefoongebruik bij haar optredens), en dat de industrie niet wilt ingrijpen omdat kutpubliek ook tickets koopt en een hogere drankopbrengst oplevert. Op Broadway zijn er ook steeds meer verhalen over zaadpubliek en personeel dat wordt lastig gevallen, maar dat proberen ze van hogeraf in de doofpot te stoppen.

(30-03-2023, 09:21)Uplift Wrote: Onze samenleving draait steeds meer om consumptie en zelf ook consumptiegoed worden; het is een quasi-totalitaire eindvorm van een kapitalisme dat uiteindelijk via o.a. deze weg zal imploderen en alles met zich meesleuren. Te beginnen met onze mentale gezondheid, wat vandaag al behoorlijk wordt meegesleurd.

Mentale gezondheid en gedachtengangen zijn al bij zovelen naar de klote... denk niet dat het zomaar weer goed komt.

(30-03-2023, 10:11)BigBird Wrote: Ik heb IG afgelopen Najaar van mijn telefoon verwijderd. Enkel voor wijn gebruikte ik het, maar er kwam ook een hoop onzin langs van anderen en reclame. Ik ben ervan overtuigd dat IG heel schadelijk is voor het brein, en het zelfbeeld van mensen. En dan te bedenken dat jongeren, tieners, jongvolwassenen dagelijks uren aan deze app besteden. En dan tel ik TikTok nog geeneens mee.

Ik denk dat het vooral erg is voor jongeren in landen met weinig autonomie en bewegingsvrijheid; in NL valt dat tenminste nog mee vergeleken met elders in de wereld. Nu dat niemand meer op FB zit, is IG nog wel handig om contact te houden met bepaalde mensen, maar door je feed scrollen is idd de moeite niet meer vanwege al die reclame en verder onzin.
Reply
https://youtu.be/dPZvTA5Bae8
Reply
IG heef toch geen enkel intrinsiek gebruiksnut? Het is niet wat FB van oorsprong was mbt tot opzoeken van vrienden/bekenden, er is geen echt gestructureerd overzicht mogelijk. Mensen die IG gebruiken om in contact te blijven, verliezen per definitie tijd. Alles aan IG kost meer tijd en moeite. Alles eraan is niet gebruiksvriendelijk en enkel bedoeld om je aan het scherm gekluisterd te houden. Mensen met een basis intelligentieniveau gebruiken IG naar mijn mening niet.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)