Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ctrl-C ---> Ctrl-V
Atze die K3, volgens mij volstrekt serieus, “een onderschatte band” noemt maakt het wel af.
Reply
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/01/25/...omgekeerd/
Reply
Door die boeren ben ik zelf ook in de war, hoor. Goed dat ik geen inburgeringsexamen hoef te doen.
Reply
https://youtu.be/ZKDvJTxZDbA
Reply
https://youtu.be/aqcyGo_i1xQ
[+] 1 user says Thank You to BigBird for this post
Reply
Lekker hoor, Bigbird.

Dat stuk over dat ze een videoclip maakte voor 20 dollar bij Macy's is toch wel prachtig, hopelijk vinden ze elkaar ooit weer.
Reply
Reply
https://twitter.com/zeg_eens_aad/status/...1JTz007_xw
Reply
(07-02-2023, 19:54)BigBird Wrote: https://twitter.com/zeg_eens_aad/status/...1JTz007_xw
100% zeker dat dit die meid is die stapeltjes geld in huis laat slingeren om haar onbewustzijn te laten weten dat geld geen issue is. Zo’n onzin levert dus wel iets op, ik ga kijken of ik het kan vinden.

4:20 in deze video
https://m.youtube.com/watch?v=2FId8NodJ4s
Reply
Laatst leerde ik via een artikel op El Pais over toxische positiviteit van bepaalde soorten influencers en de verwoestende impact daarvan op jongeren, dit fenomeen kennen: https://www.tiktok.com/@hothighpriestess
Het artikel: https://elpais.com/estilo-de-vida/2023-0...oxica.html

In vergelijking hiermee zijn de foto's van de militaire parade in Pyongyang wholesome.
Reply
Gaat dat over manifesteren, en de wet van aantrekking? Dat is wel een hype ja. Scroll even naar beneden en bekijk dat filmpje https://kimmunnecom.nl/coaching/


Overigens vind ik het gebruik van het woord 'toxisch' echt tenenkrommend, typisch iets uit de woke koker. Een beet van een spin of slang is toxisch, gedrag niet.
Reply
Is goed, BB. Bepaal jij lekker wat toxisch is en wat niet. De rest van dit forum zal er hartelijk om lachen. You do you, met je alternatieve realiteit buiten de matrix.
[+] 2 users say Thank You to Uplift for this post
Reply
Hooooooly shit wat is dit genieten. 'Including de schaduw.'

220 euro lijkt me het eigenlijk wel waard.
Reply
(09-02-2023, 12:51)Uplift Wrote: Laatst leerde ik via een artikel op El Pais over toxische positiviteit van bepaalde soorten influencers en de verwoestende impact daarvan op jongeren, dit fenomeen kennen: https://www.tiktok.com/@hothighpriestess
Het artikel: https://elpais.com/estilo-de-vida/2023-0...oxica.html

In vergelijking hiermee zijn de foto's van de militaire parade in Pyongyang wholesome.

90 jaar geleden had je ook al een Napoleon Hill die dit soort dingen preekte. Het is allemaal een cyclus, net als de vernieuwde populariteit in astrologie en idioten die het verschil tussen fictie en non-fictie niet meer begrijpen (zie deze recente goeie column).

(09-02-2023, 13:16)BigBird Wrote: Overigens vind ik het gebruik van het woord 'toxisch' echt tenenkrommend, typisch iets uit de woke koker. Een beet van een spin of slang is toxisch, gedrag niet.

Lol, tuurlijk kan gedrag toxisch zijn. Hele idee is juist dat je mensen die zich zo gedragen uit je leven moet kicken of vermijden, net zoals je dat bij een giftige slang doet. Al vind ik "toxisch" als woord zelf een luie vertaling uit het Engels en niet echt lekker uit de mond rollen.
Reply
Dat veel dingen van 90 jaar geleden lijken terug te keren, lijkt ook niet echt toeval natuurlijk. Daarbij komt wel de ongezonde impact van zo'n mediun an sich, maakt de boel heftiger en gecompliceerder. Want zelfs los van content worden we ongelukkiger en ziek van social media zelf. Het is... toxisch.
Reply
Toxisch was al een duidelijk begrip, voordat alt-right pride boys een term als woke begonnen te gebruiken.
Reply
https://nos.nl/artikel/2463695-duitse-ch...-recensent
Reply
Scheisse.
Reply
Sorry deze is te grappig, janksmoel die zich geïntimideerd voelt door een paar studenten slingert de volgende tweet de wereld in

https://twitter.com/laurensbuijs/status/...6506906626
Reply
(22-02-2023, 21:55)Willie Wrote: Sorry deze is te grappig, janksmoel die zich geïntimideerd voelt door een paar studenten slingert de volgende tweet de wereld in

https://twitter.com/laurensbuijs/status/...6506906626

Kan er niet meer bij Willie. Geen enkele Musk meuk zoals Tesla, Twitter, seriesatellieten zal hier ooit nog actueel worden.
Reply
https://solar.lowtechmagazine.com/2023/0...again.html

Groen kapitalisme bestaat niet.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
Wow sicke website, zocht al lang naar zoiets. Ik ben echt helemaal scheitziek van de ingewikkelde en overengineerde "groene" meuk die je tegenwoordig kunt kopen.
Reply
Alleen al de uitstoot van derivaten (10% van alle fossiele stoffen) die per definitie niet lang meegaan en al het staal (veruit de meest vervuilende industrie naast fossiele winning) dat nodig is voor elektrische auto's en de 'vergroening' van het wagenpark zouden een indicatie moeten zijn dat we in essentie het omgekeerde doen van wat nodig is en dat we wellicht groener bezig zijn als we zorgen dat auto's 20-30 jaar meekunnen. Zelfs al stoten ze relatief veel uit, etc.

Het is ongelofelijk op wat voor schaal letterlijke leugens worden verkocht. En net zo ongelofelijk is het hoe lokale politici van b.v. GL zo'n absurde deelsystemen als een deel van de oplossing zien. Los van het feit dat ze de openbare ruimte op de meest obscene manier inpalmen, wat leidt tot ik die meer dan eens zo'n deelfiets of deelstep omver flikkert. En binnenkort ga ik dat ook doen met deelscooters. Fuck it.
[+] 2 users say Thank You to Uplift for this post
Reply
Van VanMoof zijn we binnenkort hopelijk in ieder geval verlost.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achterg...bf6ad2111/
Reply
(02-03-2023, 13:06)ahha Wrote: Van VanMoof zijn we binnenkort hopelijk in ieder geval verlost.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achterg...bf6ad2111/

Bizar die verliescijfers. Ondernemen zit de oprichters wel in het bloed, hun vader is een van de grondleggers van oa Lowlands https://www.berkelbode.nl/nieuws/algemee...ndse-leeuw
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)