Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solange
#51
(19-06-2019, 19:37)hythloth Wrote:
(19-06-2019, 10:04)BigBird Wrote: Verder blijk ik me verbazen dat ze slechts 2 Europese shows doet komende zomer, in juli en augustus op een festival. Blijkbaar kan dat financieel.

Ze was iig te duur voor Lowlands.

Dat zei Gabi ook over Lana Del Rey voor Primavera. Als die dames eens 3 a 4 weken touren kan de prijs ook wat omlaag. Maar blijkbaar is golddiggeren ook onderdeel van #thenewnormal
Reply
#52
Solange en Lana zijn net-niet headliners voor de grote Europese festivals, en kunnen ook niet in elk land geschikte zalen erom heen boeken. Vandaar dat ze zulke rare tours hebben, als ze uberhaupt komen.
Reply
#53
Criminele prijzen voor die show hoor. Hoe goed een act ook mag zijn,.normaliseer dit aub niet
[+] 1 user says Thank You to thomas9790 for this post
Reply
#54
@Hythloth: Dat vraag ik me af, met wat moeite, en passen en meten moet je toch een tour kunnen draaien. Maar dat kun je van The Strokes ook zeggen, die enkel voor grote geld kiezen i.p.v. normale tour door Europa voor de fans.


Overigens een verhelderend interview over die hele 50/50 discussie, met deze spijker op de kop:

„We willen het beste programma. Is een artiest goed of niet goed, en is hij of zij populair? Die vragen overstijgen de man-vrouw-discussie.
Reply
#55
Gaat ook om een bepaalde status behouden: zodra ze in kleinere zalen en/of voor minder geld gaan spelen, zal dat effect hebben op hun toekomstige boekingen.
Reply
#56
Aan de andere kant tourt Janelle Monae wel al met meerdere albums gewoon een zomertje door Europa langs de festivals. Je kan mij niet wijsmaken dat de wereld voor Solange en Lana er zo anders uit ziet.
Reply
#57
Ik denk dat vooral Solange toch iets minder mainstream appeal heeft. Moeilijker te programmeren dan Janelle, dat lijkt me toch iets platter. Alhoewel ik Solange niet heb gezien natuurlijk
Reply
#58
Los van haar headlineslot op DTRH lijkt Janelle mij ook kleiner in status dan die andere twee in Europa.
Reply
#59
Om maar eens een vergelijking te maken: een Erykah Badu vraagt meer dan 70 pleuro voor de 013.
Reply
#60
Opa's als Roger Waters, Elton John, Phil Collins en ga zo maar door mogen natuurlijk wel zoveel geld vragen als ze willen natuurlijk, want nostalgie. Wanneer vrouwen of K-popacts dit doen, dan is dat een probleem.
Reply
#61
Vergeten wij niet dat Solange afgelopen jaren met een vegetatieve stoornis moest dealen? Geen idee hoe de status momenteel is, maar kan best begrijpen dat ze daarom niet groot tourt.
Reply
#62
(19-06-2019, 21:03)Kreuz Wrote: Opa's als Roger Waters, Elton John, Phil Collins en ga zo maar door mogen natuurlijk wel zoveel geld vragen als ze willen natuurlijk, want nostalgie. Wanneer vrouwen of K-popacts dit doen, dan is dat een probleem.

Wie beweert dit?
Reply
#63
(19-06-2019, 20:05)thomas9790 Wrote: Criminele prijzen voor die show hoor. Hoe goed een act ook mag zijn,.normaliseer dit aub niet

Je hebt die productie op PS gezien, als ze maar 2 shows doet maakt ze hier echt niet veel winst mee.
Reply
#64
(19-06-2019, 21:03)Kreuz Wrote: Opa's als Roger Waters, Elton John, Phil Collins en ga zo maar door mogen natuurlijk wel zoveel geld vragen als ze willen natuurlijk, want nostalgie. Wanneer vrouwen of K-popacts dit doen, dan is dat een probleem.

Sterker nog, bij K-Pop en de genoemde pop zangeressen is doorgaans de kleine tour de reden. Er valt tenminste iets voor te zeggen dan. Die opa's doen mega tours en zijn goed de zakken aan het vullen. Nee, lijkt me sterk dat er Grazzers zijn die deze mening zijn toegedaan. Weet niet of je opmerking specifiek aan iemand gericht was of dat je gewoon even wat stof wilde doen laten opwaaien? 

Maak me er zelf overigens ook wel schuldig aan dat artiesten ermee weg komen, regelmatig exorbitante bedragen neergelegd voor optredens als Leonard Cohen, Paul McCartney en Neil Young. Als ik een artiest echt graag een keer wil hebben gezien betaal ik uiteindelijk toch wel. Merk wel dat ik minder snel een tweede keer ga, op ome Neil na.
Reply
#65
https://twitter.com/solangeknowles/statu...29153?s=19
Reply
#66
Heart 


Queen
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)