Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Welcome to The Village
Editie van 2023 gaat niet door vanwege het gebrek aan een locatie. De organisatie benadrukt in hun mail dat ze zeker niet gaan stoppen, maar zie dat toch wel somber in. Zou zonde zijn, want het was echt een fijn (betaalbaar) festival.
[+] 1 user says Thank You to Schobbeyak for this post
Reply
Had er destijds nog een mail over gehad, maar kwam er even niet aan toe er iets over te melden. Wij hopen ook dat er voor dit festival een plek gevonden wordt. In onze omgeving lijkt er juist zoveel ruimte voor zoiets.
Reply
Helaas definitief klaar dit sympathieke festival https://www.google.nl/url?sa=t&source=we...Y1xSdAIxem
Reply
Ik kreeg net ook de mail idd. Was echt een heel leuk en sympathiek festival idd. Al kan ik me ook voorstellen dat het op een gegeven moment klaar is met al die herrie in de publieke ruimte.
Reply
Het is vooral jammer voor de mensen in Friesland, het was echt een festival waar het gros van de mensen uit de omgeving kwamen en dat het festival een hele ontspannen sfeer gaf. Ooit beland met in het achterhoofd "misschien wel leuk" maar uiteindelijk wel een beetje verliefd geworden en het is wel jammer dat het blijkbaar niet gegund was.

Het is publieke ruimte, ik snap best wel hoe mensen tot hun bezwaren komen, maar als Randstadjongen waar het ene park in mijn wijk een keer of 4 per jaar ingenomen wordt door een muziek of eetfestival (wat een fucking kermis is dat tegenwoordig), het andere park elke week wel een four-to-the-floor festival lijkt te hebben en het Kralingse bos een paar keer per jaar omgespit wordt snap ik niet dat je niet kunt regelen dat er 2 keer per een festival kunt houden en een derde dan pech heeft i.p.v. alles maar te schrappen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)