Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 4.14 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wat heb jij uit je scherm stralen?
Ah goeie, die eerste afleveringen viel me ook een tikkie tegen, maar dan geef ik de tweede nog wel een kans.
Reply
Reply
Zo dadelijk het concert van Prince in Syracuse op NPO3. What a trip down memory lane!
[+] 2 users say Thank You to rob12nl for this post
Reply
Seizoen 2 van Clarkson's Farm. De dagelijkse beslommeringen van Jeremy en zijn hulptroepen op de Diddley Squat Farm zijn weer amusant en af en toe ook nog best leerzaam. Als je denkt dat een niezende stier niet grappig kan zijn heb je aflevering 8 van deze serie niet gezien. Seizoen 3 wordt nu opgenomen en komt begin volgend jaar uit.
Reply
Weer erg gelachen, ik kon op het eind van het seizoen zelfs die Gerald verstaan
Reply
[+] 2 users say Thank You to Timothy's Monster for this post
Reply
[+] 5 users say Thank You to greenlander for this post
Reply
Subwoolfer!
Reply
Spinvis - Into The Great Wide Open (NPO2 Extra)
Reply


Nieuwe Janelle Monae clip.
Reply
Behoorlijk achterhaalde en afgezaagde videoclip. Daarentegen, een warm welkom in deze tijden van verpreutsing. En erg mooie borsten heeft ze. Sowieso een mooi mens.
Reply
Haha, verpreutsing. Een zoveelste rechtse fictie. Waren de heuveltjes maar echt, nietwaar.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Reply
Mooi hoe jij weer een politieke stroming meent te moeten en kunnen koppelen aan iets.
Reply
Je gebruikt letterlijk termen die in zo'n stromingen ontstaan zijn.

Als ik 'neoliberaal beleid' zeg, dan kun je dat logischerwijs ook koppelen aan een links sociaaleconomisch gedachtegoed. Ook al is 'neoliberaal beleid' dan nog veel minder specifiek dan 'verpreutsing'. Verpreutsing slaat vandaag op de vermeende toegenomen gevoeligheid onder bepaalde delen van de bevolking (cq vrouwen, de queer gemeenschap). Het heeft niets te maken met preutsheid versus seksuele bevrijding, zoals pakweg in de jaren '60 het geval had kunnen zijn.
Reply
Preutsheid als iets politieks gebonden of gekoppeld aan een #MeToo zie ik niet echt. Een opkomst/terugkeer van puriteinisme merk ik dan weer wel, gecombineerd met een toename in ophefverslavingen.

Verder, speciaal voor BB (NSFW).
Reply
Zij speelde toch ook in Glass Onion? Goede actrice en prachtige dame.
Reply
Reply
Reply


Wat een slaapverwekkende zever.
Reply
Op aanraden van een niet nader te noemen kennis (terug)gekeken naar Marcel en Gijs via Kijk. Die zaten toch bij BNN/Vara? Wat moeten die nu bij SBS? Moest af en toe onbedaarlijk lachen, echter blijven ze slechts zolang 't illustere VI trio op zomerreces is.
[+] 1 user says Thank You to Fenderboy for this post
Reply
Het is onwaarschijnlijk slecht en amateuristisch, het schuurt en is ongemakkelijk. Maar tergelijkertijd ook pure cult, ik kan er van genieten.
Reply
(08-06-2023, 17:01)BigBird Wrote: Het is onwaarschijnlijk slecht en amateuristisch, het schuurt en is ongemakkelijk. Maar tergelijkertijd ook pure cult, ik kan er van genieten.
Had zo 'n gevoel ook. Het lijkt of er een persiflage op 't begrip SBS talkshow wordt neergezet. Ook nog bijna ranzig qua karakter. Kelder voelde zich er zich zo nu - en dan tamelijk ongemakkelijk bij. Helene van Royen zat er bij of ze 't wel gemoedelijk vond.
Reply
(08-06-2023, 17:01)BigBird Wrote: Het is onwaarschijnlijk slecht en amateuristisch, het schuurt en is ongemakkelijk. Maar tergelijkertijd ook pure cult, ik kan er van genieten.

+1
Reply
Bruce in Landgraaf...

Quote:https://www.youtube.com/watch?v=nZg-7s0qECM
Quote:https://www.youtube.com/watch?v=7bgtP2oUQCg

Quote:https://www.youtube.com/watch?v=zwXW1olK...0Q&index=3

Quote:https://www.youtube.com/watch?v=xh90LIPq...0Q&index=4

Wat een held!
Reply
(06-08-2023, 23:08)BigBird Wrote: Die 4 rockdudes die Coachella en Glastonbury hebben gedaan, doen nu Tomorrowland https://youtu.be/GEgeswxSBKY

Ik bekijk dit nu en ontdek voor het eerst dat Tomorrowland gewoon fitnesstoestellen op het terrein heeft staan. Prachtig.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)