Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Politiek en opinie
Als Omtzigt dit accepteert moeten andere partijen hem fileren, want het grootste probleem was toch het achterhouden van informatie en teigetje gaat dit toch niet accepteren, hoewel ik inschat dat informatie helemaal niet Pieter zijn ding is nu hij macht ruikt.
Reply
En de Roon noemde gisteren de Palestijnen een opgeraapseld nepvolk.

Sterf gewoon.
Reply
(17-05-2024, 08:01)Stefan Wrote: Het heeft allemaal wel een hoog Fabeltjeskrant gehalte.

Dat heeft de hele formatie toch?
[+] 1 user says Thank You to Wailer for this post
Reply
https://www.volkskrant.nl/a-b4b69495

Kort en bondig samengevat: dit akkoord beoogt weinig op te lossen, maar heeft vooral als doel het populisme te voeden.
Reply
Maar dat is de tactiek van Wilders toch ook juist? De rest straks de schuld kunnen geven, bij de volgende verkiezingen veel meer zetels binnenslepen en dan zelf premier te worden..
Reply
Het is de tactiek van elke populist; maatregelen voorstellen die onhaalbaar zijn om anderen de schuld te kunnen geven en zo nog groter te worden. Daarom moet de oppositie zijn pijlen ook steeds richten op de vraag: “hoe dan?” en het medeplichtig te maken van de enablers.
Reply
Maar Mona werd net op radio 1 boos om deze suggestie.
Reply
(17-05-2024, 08:51)Willie Wrote: En de Roon noemde gisteren de Palestijnen een opgeraapseld nepvolk.

Sterf gewoon.

Nu met beeld: https://x.com/momofsaul/status/179136302...ajvIA0ASxA

Sterf pijnlijk zou ik zeggen.
Reply
Het blijft maar geven, want waarom zou je de andere 3 partijen niet even verwijten dat ze best dom zijn.

https://www.ad.nl/politiek/vvd-leider-ye...~a5be7102/
Reply
Zoals een politiek verslaggever zei op radio 1 tegen de oppositie als "grapje" zorg dat de coalitie geen oppositie voert en jullie rol overneemt.
Reply
[Image: Screenshot-20240518-153503-Instagram.jpg]
[+] 1 user says Thank You to hythloth for this post
Reply
https://nos.nl/l/2520983

Benieuwd of er ooit nog een kabinet komt…
Reply
Als ik lees dat Caroline in het vuur springt voor Plasterk moet ik altijd eerst even tot tien tellen en bedenken dat mensen met zwaar overgewicht, stress en 40 package years in de longen een stuk lagere levensverwachting hebben dan ik, voor ik weer rustig kan slapen.
Reply
https://www.telegraaf.nl/nieuws/95265793...emierschap

Allemaal de schuld van de linkse media!
Reply
Overigens bizar hoe snel Van der Plas in de PVV tunnel is gezwommen en elke vorm van onafhankelijk denken heeft opgegeven, getuige haar media uitingen van de laatste tijd. Het enige wat ze nog doet is Wilders napapegaaien, of het nu over Plasterk, Israël of de reactie op de dood van Raisi gaat.
Reply
Ik kan wel ontzettend genieten van mensen die nu te vuur en te zwaard ‘ome Roon’ verdedigen, alsof het altijd al hun gekke lievelingsprofessor is geweest. Aandoenlijk hoe die mensen denken dat een matennaaiende patjepeeër het meest voor hun belangen zal gaan opkomen.
Reply
De oppositie heeft woensdag een simpele opdracht in het kamerdebat: Wilders en zijn coalitie voor het blok zetten en vragen waarom Wilders niet gewoon zelf premier wordt. Want dat is zo’n beetje ieders nachtmerrie, wellicht met uitzondering van Van der Plas. Maar die is nog te dom om te poepen, laat staan politiek machtsspel te doorzien.
Reply
(20-05-2024, 22:45)Gunnar Wrote: Ik kan wel ontzettend genieten van mensen die nu te vuur en te zwaard ‘ome Roon’ verdedigen, alsof het altijd al hun gekke lievelingsprofessor is geweest. Aandoenlijk hoe die mensen denken dat een matennaaiende patjepeeër het meest voor hun belangen zal gaan opkomen.

Maar ome room heeft wel powned op tv geholpen. Dus het is onze vriend.
Reply
(20-05-2024, 23:54)Gunnar Wrote: De oppositie heeft woensdag een simpele opdracht in het kamerdebat: Wilders en zijn coalitie voor het blok zetten en vragen waarom Wilders niet gewoon zelf premier wordt. Want dat is zo’n beetje ieders nachtmerrie, wellicht met uitzondering van Van der Plas. Maar die is nog te dom om te poepen, laat staan politiek machtsspel te doorzien.

Ik denk dat Wilders premier helemaal.niet zo verkeerd is....niemand kan verder de fractie in het gareel houden....dus die dondert dan in elkaar... 

Het komt hem stiekem goed uit, dat ze alle 4 in de kamer blijven zitten
Reply
Ik vind ook dat Wilders het moet afdwingen, wat gaan die andere 3 partijen doen dan?
Reply
Ik zet mijn geld op Rita Verdonk en het wordt hilarisch.
Reply
Ik hoop dat minstens een van de vier fractievoorzitters straks live op tv een hersenbloeding krijgt.
[+] 2 users say Thank You to Gunnar for this post
Reply
Wat valt zo'n Wilders dan toch gigantisch door de mand heh, het is zo jammer dat politiek om gevoel draait en niet om inhoud.
Reply
Ik vrees dat half NL vindt dat Wilders het geweldig doet.
Reply
Er staat iemand met heel veel overtuiging een bak lucht te verkopen wat hem ook nog lukt ook, de PVV stemmers zullen inderdaad smullen.

Wat erachter zit is het doorzetten van het VVD beleid van de afgelopen 12 jaar, met het enige verschil, meer aandacht voor asiel en de boeren, net de twee onderwerpen waar zometeen niets van terecht komt omdat het aan alle kanten tegengehouden zal worden.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)