Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Belgische politiek en andere grappen
https://twitter.com/ThomasWilleken1/stat...1803829250

Dit is onthutsend. Wtf.
Reply
Onmenselijk in het kwadraat. En fuck die bouwvakkers die niet (durven) weigeren om zoiets afschuwelijks te doen.
Reply
Dit is letterlijk een basisingrediënt van toekomstig terrorisme. We creëren het volledig zelf; vergeet religie.
Reply
De lat der menselijkheid lag al in het riool en op de één of andere manier is men er nog onder kunnen kruipen, chapeau.
Reply
https://www.demorgen.be/snelnieuws/asiel...~ba46c4ef/

Ik vind hier geen woorden meer voor.
Reply
https://www.instagram.com/p/CqPt6onovJk/

Vanavond maar Nederland-Gibraltar opzetten en mezelf eraan herinneren dat het hier toch wel beter is. Verder is dit filmpje een geweldig voorbeeld van hoe een falend, inhumaan beleid de aandacht kan afleiden met allerhande belachelijke heuveltjes om op te sterven.
Reply
Een gewoon een Vlaamse leeuwtje roept al tegenstand op. Sad
Reply
https://twitter.com/igorwillems/status/1...4848816128
Reply
https://op1npo.nl/2023/04/13/bart-de-wev...en-plegen/

Van 't padje.
Reply
Fucking OP1 ook weer, wat een zaadprogramma.
Reply
(14-04-2023, 22:38)Kreuz Wrote: https://op1npo.nl/2023/04/13/bart-de-wev...en-plegen/

Van 't padje.
Lol. Lijkt steeds meer dat De Speld overbodig wordt op deze manier.
Reply
Alle media die nog aandacht geven aan fictieve bedreigingen, hebben ook schuld.

Weet je, ik vind lullen tijdens optredens ook een bedreiging voor onze beschaving. Nodig mij uit voor zo'n zaadprogramma en dan kom ik wel even mansplainen waarom.
Reply
Goed idee, dan nodigen ze Linda "het is fokking ADE" Duits uit voor de andere zijde, en kan je van haar ook lekker gehakt maken.
Reply
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230417_94932283

Goeie sfeer bij de openbare omroep. Maar dus Delaplace zegt dus letterlijk; als je je bekt open trekt over de racistische zooi die we hebben laten passeren, volgen repercuties. Maffe gast.
Reply
https://www.standaard.be/cnt/dmf20230420_95237109

Hulde toch hoor. Opnieuw. Zowel Vlaams als federaal toch wel echt dé oppositiepartij.
Reply
Duh
Reply
[Image: Fu4IPtuXoAIpX1v?format=jpg&name=900x900]

Om in te kaderen.
Reply
Het succes van Vooruit komt neer op het overnemen van de verkiezingsstandpunten van Vlaams Blok en LDD in de jaren '0. Het zegt ook veel over de toestand van Vlaanderen.
Reply
https://www.demorgen.be/meningen/begroti...b314648e3/

Zucht.
Reply
Ach de VVS wordt al jaren gerund door incompetente fils-a-papas die een carrière beogen in de politiek of de lobbywereld. Ik heb er nog gewerkt als projectmedewerker (mijn eerste 'echte' baan in 2010) onder een kwal die later VOKA-woordvoerder zou worden en een cynische Vooruit (toen Sp.A) carrierist die later mislukt start-upper in Limburg zou worden en zelfs voor een sociaaldemocraat veel libertarische cq rechtse trekjes had. Mijn projectleider was een alcoholieker. Het project werd niets, ondaks het feit dat er al een website voor werd gemaakt die ik toen had bedacht. Makkelijk 10k euro verspild, maar dat verwacht je ook bij zo'n organisatie.

Het is het prototype van een gele vakbond, gerund door zeer middelmatige types. Onbegrijpelijk dat de Comac die club jarenlang heeft trachten te infiltreren. En het Europees Jongerenparlement? Wat is dit anders voor iets wat enkel wannabe-Verhofstadts warm voor lopen?
Reply
https://www.demorgen.be/snelnieuws/live-...~ba69505c/

White privilege is showing..
Reply
Ik heb voor een rood lichtovertreding ooit 500 euro moeten betalen aan het fonds voor verkeersslachtoffers.

Dat is meer dan de boetes die deze toekomstige captains of industry hebben gekregen.
Reply
Vissaus is geen gevaarlijke stof, aldus de rechtbank. Water ook niet, maar mensen sterven ook na het drinken van te veel water.

Ongelofelijk.
Reply
(22-05-2023, 12:33)Uplift Wrote: Ach de VVS wordt al jaren gerund door incompetente fils-a-papas die een carrière beogen in de politiek of de lobbywereld. Ik heb er nog gewerkt als projectmedewerker (mijn eerste 'echte' baan in 2010) onder een kwal die later VOKA-woordvoerder zou worden en een cynische Vooruit (toen Sp.A) carrierist die later mislukt start-upper in Limburg zou worden en zelfs voor een sociaaldemocraat veel libertarische cq rechtse trekjes had. Mijn projectleider was een alcoholieker. Het project werd niets, ondaks het feit dat er al een website voor werd gemaakt die ik toen had bedacht. Makkelijk 10k euro verspild, maar dat verwacht je ook bij zo'n organisatie.

Het is het prototype van een gele vakbond, gerund door zeer middelmatige types. Onbegrijpelijk dat de Comac die club jarenlang heeft trachten te infiltreren. En het Europees Jongerenparlement? Wat is dit anders voor iets wat enkel wannabe-Verhofstadts warm voor lopen?

Het kwalijke, vind ik, is dat ze dit schrijven uit eigen naam maar wel hun apolitieke titels gebruiken om het platform te gebruiken dat ze hierdoor verkrijgen. Die organisaties zouden in se niet politiek gekleurd moeten zijn, maar zoals je zegt is dat allesbehalve zo..


In reactie op het flauwe stuk hebben een aantal vrienden van me en ik zitten brainstormen maandag en verscheen er woensdag een tegenreactie. Jammer genoeg moest er hevig geknipt en plakt worden. 3200 woorden is bijzonder weinig als je iets gedegen wilt schrijven, ma bon.


https://www.demorgen.be/meningen/de-begr...~b3af2bdb/

edit: en ik sta niet, zoals enkele anderen omdat ik geen titel wilde aangeven. Anderen, met bv. politieke affiliatie, deden dat wel. Mja.
[+] 1 user says Thank You to Kreuz for this post
Reply
ale de dreigbrieven en telefoons kunnen weer beginnen hier...

edit: en dan heb ik het niet over of ik de straf al dan niet terecht of te licht vind
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)