halfvollemelk
(Fanboy)


Registration Date: 13-12-2017
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 29-01-2023 at 20:18
Status: (Hidden)

halfvollemelk's Forum Info
Joined: 13-12-2017
Last Visit: (Hidden)
Total Posts: 1,107 (0.59 posts per day | 0.31 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads: 4 (0 threads per day | 0.33 percent of total threads)
(Find All Threads)
Time Spent Online: (Hidden)
Members Referred: 0
Total Thanks Received: 310 (0.17 per day | 0.84 percent of total 36771)
(Find All Threads Thanked ForFind All Posts Thanked For)
Total Thanks Given: 667 (0.36 per day | 1.81 percent of total 36771)
(Find All Thanked ThreadsFind All Thanked Posts)
Reputation: 288 [Details]
  
Additional Info About halfvollemelk
Sex: Undisclosed

halfvollemelk's Most Thanked Post
Post Subject Numbers of Thanks
RE: COVID-19 (Corona) topic [deel 2] 11
Thread Subject Forum Name
COVID-19 (Corona) topic [deel 2] Offtopic
Post Message
Fijn dat er rekening wordt gehouden met kwetsbaren, die gaan een 'spannende tijd' tegemoet. Spannend hoor, kan je boodschappen doen zonder daar een ziekte op te lopen waar je dood aan kan gaan? Net een leuke film!

Dat solidariteit in dit land niet bestaat wordt eens te meer bewezen. Alsmede logische beleidsvorming, behalve dan als je sociaal-darwinistische necropolitiek als leidraad neemt - dan is het aardig te volgen. Ik kan er niet bij waarom je, samen met versoepelingen, meteen mondkapjes en een fatsoenlijke testinfrastructuur opgeeft. Keer op keer is gebleken dat die laatste twee absoluut essentieel zijn in elke fase van pandemie-bestrijding. Denemarken wordt als gidsland genomen bij deze versoepelingen. Nu is daar sowieso een flinke kanttekening te plaatsen, want de cijfers schieten daar door het dak en ook het aantal doden stijgt. Maar daar heb je op z'n minst nog wel een veel betere testinfrastructuur. Er is echt nul basis om hier nu mee te stoppen, behalve dan dat je de gevolgen van deze versoepelingen gewoon niet wilt kunnen meten om ze zo onder het tapijt te kunnen schuiven. Voor de goede orde, ik doel hier op het plan om na deze piek te stoppen met testen bij de GGD en (bijna) alles met zelftesten te gaan doen.

Ik ben zelf erg blij als ik weer naar concerten kan gaan. Maar de manier waarop deze versoepelingen nu plaatsvinden zijn in mijn ogen weinig hoopgevend. Ik vrees voor vele slachtoffers die niet genoemd, gevolgd, of verzorgd zullen worden omdat besloten is dat covid geen bedreiging meer vormt voor de volksgezondheid.