Meekers
(Plebeian)


Registration Date: 03-11-2014
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 28-02-2024 at 03:21
Status: Offline

Meekers's Forum Info
Joined: 03-11-2014
Last Visit: 30-11-2023, 16:35
Total Posts: 32 (0.01 posts per day | 0.01 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads: 2 (0 threads per day | 0.16 percent of total threads)
(Find All Threads)
Time Spent Online: 1 Week, 4 Days, 9 Hours
Members Referred: 0
Total Thanks Received: 7 (0 per day | 0.02 percent of total 45238)
(Find All Threads Thanked ForFind All Posts Thanked For)
Total Thanks Given: 5 (0 per day | 0.01 percent of total 45238)
(Find All Thanked ThreadsFind All Thanked Posts)
Reputation: 7 [Details]
  
Meekers's Most Thanked Post
Post Subject Numbers of Thanks
RE: Rock Werchter 2023 3
Thread Subject Forum Name
Rock Werchter 2023 Rock Werchter
Post Message
(30-06-2023, 15:44)Kreuz Wrote: Ik begrijp gewoon niet hoe ze dat vroeger voor mekaar kregen en waarom er vroeger schijnbaar geen problemen waren en nu is het ieder jaar gezever. En dat terwijl die tent volgens mij in enkele jaren tijd van een capaciteit van 12, 15 en nu 20k is gegaan.
Heeft volgens mij alles te maken met het feit dat ze die tent/hangar fysiek (en volledig hermetisch) afsluiten. Er staat wel een scherm buiten, maar is een beetje alsof je aan de Ziggo op de parking naar een scherm kijkt terwijl Lana Blur aan't spelen is.

Leuk dat ze er een concert/arena ervaring van willen maken, maar dat werkt duidelijk niet op deze schaal. Gaat wat worden als Rosalia speelt..

Gisteren is er -van horen zeggen- veel security en zelfs politie aan te pas gekomen omdat mensen enorm agressief toch die tent probeerde binnen te raken/beuken via nooduitgangen, etc. Een vriendin van mij werkt als vrijwilliger op't terrein en blijkbaar zijn er gisteravond alleen al meer arrestaties gebeurd/bandjes doorgeknipt zijn tov een heel weekend tijdens vorige jaren.

---

Hoe dan ook. Ik denk dat de bubbel nu wel richting barsten aan't gaan is. Die prijzen voor drinken, maar vooral, (subpar)eten, gaan nergens meer over. Het zegt ook wel iets als jarenlange RW partners die normaal niks doen dan xxx voor dat festival, er zich nu ook vragen bij beginnen te stellen, lol.

Ze gebruiken nu een coin systeem wat voor brainfog bij mensen zorgt. "0.4 coins voor een kwak mayonnaise, das redelijk" - tot je de som maakt en beseft dat dit bijna over 1.5 euro gaat en niet 40 ct. Degoutant. Ze kunnen perfect 1 coin = 1 Euro aanhouden. Plus, mensen laten betalen om resterend geld te recupereren van hun bandje. Blijkbaar kost dat 3.5 Euro en heb je slechts 2 weken de tijd om het aan te vragen. Het zijn gewoon bandieten. De woordvoerdster begint dat op televisie (VRT, uiteraard) dan te verdedigen want; "dAt MoEt aLleMaAl NaGekeKeN WoRdEn eN dAAr iS ooK eEn KoSt aAn vErBonDeN" - doei


Ik ben al jaren niet meer op RW geweest en je zult me daar na alles wat ik nu lees/hoor ook nooit meer vinden. Zelfs die-hard vrienden van mij die al 20+ jaar gaan, beginnen een zuur gevoel aan deze editie over te houden.

Ma bon. Brood en spelen zeker?