kurtje
(Oppas)


Registration Date: 06-03-2014
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 23-06-2024 at 10:49
Status: (Hidden)

kurtje's Forum Info
Joined: 06-03-2014
Last Visit: (Hidden)
Total Posts: 4,051 (1.08 posts per day | 1.04 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads: 14 (0 threads per day | 1.1 percent of total threads)
(Find All Threads)
Time Spent Online: (Hidden)
Members Referred: 0
Total Thanks Received: 429 (0.11 per day | 0.91 percent of total 46902)
(Find All Threads Thanked ForFind All Posts Thanked For)
Total Thanks Given: 331 (0.09 per day | 0.71 percent of total 46902)
(Find All Thanked ThreadsFind All Thanked Posts)
Reputation: 514 [Details]
  
Additional Info About kurtje
Sex: Undisclosed

kurtje's Most Thanked Post
Post Subject Numbers of Thanks
RE: Die dude kan ik niet uitstaan... 8
Thread Subject Forum Name
Die dude kan ik niet uitstaan... Archief
Post Message
(24-02-2020, 13:28)Gretz Wrote:
(24-02-2020, 09:46)Schobbeyak Wrote: Je gaat nu na een discussie die bijna niemand leest je gelijk halen op een forum wat werkelijk niemand leest. En dan nog krijg je het niet. Ik ken Randy niet, maar ik neig ook naar zijn argumenten.
(24-02-2020, 09:35)TheUncleG Wrote: Ook #teamrandy hier. En Gretz; wat wil je nou eigenlijk bereiken door je online battles hier steeds te plaatsen? De manier hoe obsessief en zelfingenomen je je in dit soort discussies gedraagt verdient eigenlijk een nominatie voor dit topic.
(24-02-2020, 00:08)Locor Wrote:
(23-02-2020, 23:30)Maynard-J Wrote: Wie geeft Randy nog meer gelijk?

Jep. Hij lijkt z'n tweets weer verwijderd te hebben, maar afgaande op de screens denk ik niet dat die iets verkeerds zei. Sterker nog, ik vind hem wel scherp over Atze.

Maar dit soort twitter fitties kan je prima daar uitvechten toch. Vind het een beetje kinderachtig om hier je gelijk proberen te halen. Snap ook wel dat die z'n tweets weer verwijdert. Punt gemaakt, niet perse nodig om zo'n persoonlijke aanval op Atze lang te laten staan.

Ik kom helemaal niet in dit topic on mijn gelijk te halen. Ik wilde alleen aangeven dat ik een bepaalde recensent met een extreem kort lontje niet kan uitstaan. Ik kan er slecht tegen als iemand (die blijkbaar niet tegen kritiek kan) een nieuw twitter account aanmaakt als ie z'n naam ergens voorbij ziet komen, om vervolgens een persoonlijke aanval te plaatsen. Want meneer de recensent is direct op zijn tenen getrapt. Om die tweets dan vrijwel direct te verwijderen. Dat vind ik triest. Wat hij over Atze zegt is in mijn ogen beneden alle peil. Maar als jullie op de hand van Timmers zijn is dat natuurlijk jullie goed recht. Dit is voor mij iig het zoveelste bewijs dat Randy Timmers totaal niet spoort.

Gretz, het gebeurt me niet vaak maar ik heb na een aantal jaar het gevoel dat ik hier wel op moet reageren. Niet specifiek over deze situatie maar juist over wat een aantal leden hier je terug proberen te geven en wat ik zelf ook zo ervaar. Volgens mij leerde leden je hier kennen in het jaar dat je er vol en openlijk in ging tegen festival BKS, waarbij ik al niet eens meer weet waar dat over ging. Sinds die tijd heb ik het idee dat je hier in totaal 1,5e mening hebt gegeven die je met hand en tand laat gelden. Waarbij het erop lijkt dat iedereen die het niet met je eens is door je wordt geslutshamed alsof het een zojuist benoemd Spinvismeisje is. En dat dan nogal drammerig. Naast de clinches die het je oplevert en het feit dat je er nogal als irritant door ervaren kan worden (mijn mening) helpt het je gewoonweg ook niet. Ik denk dan als eerste terug aan dat festival waarbij je hier ging klagen over mensen die iets zeiden over je vlag. Terwijl wat ik zag was dat jij bijna vooraan bij een optreden staat en - naast het stukje zichtbelemmering - een man of 20 met een enorme stok nogal ongecontroleerd meermaals tegen hun hoofd ketst. Hmm. Sterker nog, ik bedenk me nu dat ik je regelmatig bij festivals en optredens heb gezien en ik nog nooit heb meegemaakt dat de mensen om je heen zich niet aan je stoorden. 

Later heb ik hier je stuk ook gelezen over die vlag en de reden dat je hem altijd meeneemt, wat ik dan weer mooi vond. Ik moest dan ook even denken wat me dan zo triggert en ik denk dat dat samen te vatten valt als je manier van communiceren en een gemis van een stukje zelfreflectie. Wat mij betreft mag iedereen zijn mening hebben, als het maar op een normale manier verkondigd wordt. Daarnaast wordt het pas echt interessant als mensen ruimte hebben om open te staan voor andere meningen. Ik kan er niet zo goed tegen als dat naar mijn idee niet gebeurt. Zo ben ik het zelf vaker eens dan oneens met bijvoorbeeld Uplift, maar hebben we onze fitties wel eens gehad op het moment dat ik het niet eens was met zijn manier van communiceren in een discussie. Volgens mij kunnen we dat goed van elkaar hebben. Bij een Indiaantje vind ik het schitterend dat hij 9 van de 10 keer een andere mening heeft én deze durft te verkondigen. Ook met hem heb ik echter wel eens een momentje gehad omdat ik van mening ben dat hij soms zijn mening als een vaststaande conclusie voor zichzelf hanteert en daarmee niet altijd open staat voor de argumenten van anderen. Wat op mij op zo'n moment overkomt als je eigen mening enkel herhalen. 

De reden dat ik die voorbeelden noem is omdat ik vind dat je vergelijkbaar te werk gaat. Je krijgt hier nu wat tegenreactie van mensen en wat je doet is je eigen punt nogmaals herhalen en dit als een bevestiging van je eigen punt zien. Waarbij ik het zelf niet los kan zien van het feit dat hij lang geleden eerder iets zei waar jij het niet mee eens was en toen al een keer een fittie met hem had. Poptimisme en The National gebeurde hetzelfde. In het voorbeeld van BKS werd je zelfs door de organisatie uitgenodigd voor een gesprek en was je een maand later er nog openlijk over bezig. En in die situatie dat mensen last van je kunnen hebben tijdens een concert lijkt het ook niet bij jou te liggen, of je concertgedrag is er in ieder geval niet door veranderd. 

Je moet doen wat je wilt, maar mijn advies zou zijn om eens iets vaker te focussen op wat anderen inhoudelijk te zeggen hebben, hoe je acties je omgeving beïnvloeden en als je het ergens niet mee eens bent, te reageren met een open vraag zonder gestrekt been.