Timothy's Monster
(विष्णु)


Registration Date: 19-02-2013
Date of Birth: Hidden (41 years old)
Local Time: 13-07-2024 at 21:11
Status: Offline

Timothy's Monster's Forum Info
Joined: 19-02-2013
Last Visit: 20 minutes ago
Total Posts: 7,003 (1.68 posts per day | 1.8 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads: 4 (0 threads per day | 0.31 percent of total threads)
(Find All Threads)
Time Spent Online: 6 Months, 4 Weeks
Members Referred: 0
Total Thanks Received: 1,485 (0.36 per day | 3.14 percent of total 47253)
(Find All Threads Thanked ForFind All Posts Thanked For)
Total Thanks Given: 1,860 (0.45 per day | 3.94 percent of total 47253)
(Find All Thanked ThreadsFind All Thanked Posts)
Reputation: 1,539 [Details]
  
Additional Info About Timothy's Monster
Location: Geleen
Sex: Undisclosed

Timothy's Monster's Most Thanked Post
Post Subject Numbers of Thanks
RE: Rock Werchter 2019 12
Thread Subject Forum Name
Rock Werchter 2019 Rock Werchter
Post Message
Mijn beleving van 1 dag Werchter:

20 jaar geleden was de laatste keer voor mij. Samen met mijn ouders en onze Duitse herder toen. In een busje met matrassen camping A1 op. Ik verheugde me altijd op TW (naam toendertijd) vanwege de gemoedelijkheid en altijd goede acts. Hier zag ik David Bowie, Metallica, Neil Young, Pearl Jam, Radiohead en Björk in de hoogtijdagen.
Daarna toch afgehaakt, omdat Lowlands leuker was en ik klaar was met de grote mensenmassa. Helaas bleek dat bij Lowlands ook onvermijdelijk te zijn.
Enfin, nu toch weer de kleine route naar Werchter gemaakt voor TOOL en The Cure.

Donderdagavond vertrokken vanuit Geleen. Uurtje later helaas de aanwijzingen gevolgd op de snelweg (beter bij afrit 21 eraf gegaan) en daardoor op parking C16 aanbeland. Met een pendelbus 15 minuten rijden naar de laatste stop en dan nog 2km lopen naar Camping A1. Redelijk afgepeigerd op de camping terecht gekomen, maar gelukkig nog fijne plekken nabij de ontbijttent gevonden. Paar koude tripelkes gevat en daarna rondgewandeld. Paul Kalk renner klonk lekker via de livestream. Pink klonk plichtmatig en te gemaakt voor mijn doen. Klein en kort feestje daarna op de camping en eigenlijk alleen maar gezellige mensen ontmoet.

De hoofddag dan; heerlijk uitgeslapen, aangezien het 's nachts goed afkoelde. Top ontbijt op de camping en daarna vrij snel binnen geraakt om Whispering Sons te zien. Ik zag ze eerder op een new wave festival in thuisstad Geleen (Geleen Calling) en was toen al fan. Bizar hoe ze nu de gehele festivalweide meekregen. Ontzettend van genoten, ondanks de vroege ochtendhitte.
Hierna het (voor mij) nieuwe terrein ontdekt en absoluut mijn ogen uitgekeken. Heel ruimtelijk, mooi aangekleed en overal is wel iets te doen. Paar koude Karmelieten gepakt bij Apero en afgekoeld onder de sprinklers.
Op tijd naar The Barn voor Kurt Vile. Als bijna veertiger gekozen voor de zittribune. Goede beslissing, want geluid was hier perfect en er was een aangenaam briesje. Optreden begon wat onwennig, maar werd met ieder nummer gemoedelijker en strakker. Toch na driekwart van het optreden richting de weide gelopen om een stukje Nothing But Thieves mee te pakken. Viel me 100% mee. Lekker opzwepend, veel interactie en een fantastische strot van de zanger.
Hierna afgedwaald richting de andere Apero spot en daar een groep Brabanders en Walen getroffen, waarmee het goed klikte. Hier toch zeker anderhalf uur gebleven.
Bij The 1975 en Jungle kreeg ik spontaan last van jeuk (en dan niet vanwege een rups), dus dan maar shameless naar The Brewery. Heerlijk platvloers plekje! Hier met een groep locals goed geamuseerd!
Stukje Weezer meegepakt. Erg veel covers en geouwehoer wat mij betreft. Hoge amusementswaarde, maar het oor wilt ook wat.
Tijdens Bring Me Back The Horizon even moeten liggen vanwege de hitte (en Karmelieten). Op een afstandje vermakelijk en oppeppend.
Hierna koffiepauze en de geweldige Vega tentjes bezocht (kunnen NL festivals iets van leren). Merch van TOOL en The Cure gescoord en op weg richting mainstage.
Eerste anderhalf bij The Cure met de bek open gekeken en wederom kippenvel en tranen in de ogen. De band genoot en het publiek ook. Helaas kakte het voor mij ietwat in (ben ook geen diehard The Cure fan), dus richting het einde de tocht naar The Barn gemaakt.
Daar speelde voor mij de verrassing van de dag: Kylie Minogue! Geweldige show met veel jeugdsentiment. Net niet over de top en een zichtbaar genietende artieste. Past wat mij betreft op een divers festival.
Hierna solo verdergaan, omdat mijn wederhelft hoofdpijn had en vrienden het niet meer vol konden houden tot 2 uur
Tussen 0.30 uur en 2 uur zag ik in mijn uppie de beste TOOL show ooit. Ja, zelfs beter dan in de Ziggodome en Pinkpop 2001. Ik realiseerde me opnieuw dat dit mijn zielsverwant band is: dynamisch, psychedelisch, complex, soms zwaarmoedig, maar vooral bedwelmend. Visuals kwamen nu nog beter over en het geluid wasbijna perfect. Mooiste wat mij betreft: ik was niet in mijn uppie. Iedereen om heen genoot net zo intens en er was een hoog familiegevoel. Ik zag TOOL ooit voor het eerst op Werchter (op een campingfestival) en nu, 25 jaar later, zie ik de volwassen perfectie. Deze ga ik nooit meer vergeten.

Nacht afgesloten in de camping tent op A1 met de Brabanders, Vlamingen en Walen, die ik gedurende de dag heb getroffen. In 20 jaar is voor mij de sfeer van Werchter bewaard gebleven en het terrein alleen maar verbeterd.
Met een heerlijke koude (en van een goed jaar) fles Pinot Gris geniet ik nu in mijn zwembadje in Geleen. Ondanks de gruwelijke hitte van vandaag, was ik toch graag daar gebleven. Volgend jaar wellicht de volle 4 dagen.
Dan probeer ik wel bij de meeting te zijn ?.