eloelo
(Fuck Rutte)


Registration Date: 15-02-2013
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 27-05-2024 at 03:06
Status: Offline

eloelo's Forum Info
Joined: 15-02-2013
Last Visit: 6 hours ago
Total Posts: 2,041 (0.5 posts per day | 0.53 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads: 0 (0 threads per day | 0 percent of total threads)
Time Spent Online: 3 Weeks, 2 Days, 23 Hours
Members Referred: 1
Total Thanks Received: 235 (0.06 per day | 0.51 percent of total 46450)
(Find All Threads Thanked ForFind All Posts Thanked For)
Total Thanks Given: 325 (0.08 per day | 0.7 percent of total 46450)
(Find All Thanked ThreadsFind All Thanked Posts)
Reputation: 244 [Details]
  
Additional Info About eloelo
Sex: Undisclosed

eloelo's Most Thanked Post
Post Subject Numbers of Thanks
RE: Swans 10
Thread Subject Forum Name
Swans Concerten & Bands
Post Message
Ik wad er dus ook, en ik ook ging vooral vanwege de grote lof hier.

Maria W Horn vond ik sterk, aangrijpend maar soms ook wat moeilijk. Volgensmij is dat precies wat die muziek hoort te doen.

Swans, op z'n minst dystopisch te noemen, zat voor dat ze ook maar 1 noot gingen spelen al een dikke 5 minuten op het podium. Zaallicht werd nog even goed in gesteld voor Gira, net als de gitaar. Dat zaallicht bleef trouwens 2,5 uur gewoon op dezelfde stand staan, geen enkele spotlight heeft bewogen. De muziek: eentonig? Ja hoor, zeker als de nummers een aanloop hebben van 10 minuten. Toch vind ik het te makkelijk om over het volume of de eentonigheid te hebben, puur omdat ze bijdragen aan de beleving. Als je er iets (lees: veel) energie/concentratir in steekt wordt je elk nummer beloond met een waanzinnig gevoel (fysiek) en geluid. Die geweldsexplosies kan ik met geen enkele andere band vergelijken, hoogstens met Tool, een beetje.

Ik zag inderdaad mensen boos worden om het volume, weglopen, lachen enzovoorts. Dan lijken dat me mensen die niet van de cultstatus van deze band afwisten, maar gewoon Spotify hebben aangeslingerd en een postrock/punk avondje dachten te beleven. De mensen die er anders in stonden en openstonden om zich te laten meenemen in deze soms bizarre wereld, werden veelal in extase achter gelaten. Ik zelf vond het met vlagen briljant, zeker het eerste uur. Daarna werd ik wat vermoeider en kostte het me steeds meer energie om de concentratieboog vast te houden. Al met al bijzonder dit eens meegemaakt te hebben, ik heb genoten.