jodocus
(Fanboy)


Registration Date: 12-02-2021
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 27-05-2024 at 06:08
Status: Offline

jodocus's Forum Info
Joined: 12-02-2021
Last Visit: 4 hours ago
Total Posts: 770 (0.64 posts per day | 0.2 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads: 0 (0 threads per day | 0 percent of total threads)
Time Spent Online: 4 Days, 21 Hours, 21 Minutes
Members Referred: 0
Total Thanks Received: 238 (0.2 per day | 0.51 percent of total 46450)
(Find All Threads Thanked ForFind All Posts Thanked For)
Total Thanks Given: 255 (0.21 per day | 0.55 percent of total 46450)
(Find All Thanked ThreadsFind All Thanked Posts)
Reputation: 246 [Details]
  
jodocus's Most Thanked Post
Post Subject Numbers of Thanks
RE: Lowlands 2022 13
Thread Subject Forum Name
Lowlands 2022 Lowlands
Post Message
Ik was ook op Lowlands, niet alleen vorig weekend maar wekenlang om op en af te bouwen. De enige twee optredens die ik met volle aandacht heb gezien waren Arctic Monkeys en Eefje de Visser. De eerste was een degelijke rockshow, maar het sensationele van de eerste paar jaar is uiteraard voorbij en de latere langzamere nummers sluiten wat minder aan op mijn smaak. Misschien dat ik ze volgende keer als ze voorbij komen over sla als er tegelijkertijd iets anders speelt. Eefje de Visser ga ik volgende keer zeker wel kijken, dit was denk ik de vierde maal dat ik haar zag en ik vond haar tot nu toe elke keer beter dan de keer ervoor. Ik ben benieuwd wat haar ambities zijn. Met deze show in een wat uitgebreidere vorm is de Ziggodome en een plek op de hoofdpodia van de grote Nederlandse festivals het plafond, maar als ze in het Engels zou gaan zingen moet het voor haar toch mogelijk zijn om in het buitenland voet aan de grond te krijgen.
Hang Youth en Go_A al socializend ook nog gezien en die vielen vooral op door de enthousiaste reacties van het publiek, massaal meezingen bij Hang Youth en applaus en gejuich bij elk woord wat gezegd werd tussen de nummers door bij Go_A.
Ik was op mijn vrije dag in de gelegenheid om mijn ouders eens te laten zien waar ik mijn geld verdien. Ze keken uiteraard hun ogen uit, waren verbaasd over mensen die gewoon ergens zitten te kletsen terwijl er elders optredens bezig zijn, lichtelijk onthutst door de puinhoop op de camping, verrast door het uitgebreide voedsel aanbod en al met al onder de indruk van de hoeveelheid van eigenlijk alles. Qua muziek konden mijn ouders Sevdaliza, Fever 333 en Stromae niet zo waarderen, maar Dadi Freyr en Lewis Capaldi wel. Het wandeltempo van redelijk fitte bejaarden van halverwege de zeventig komt grappig genoeg precies overeen met dat van mensen in de kracht van hun leven na drie dagen festival. Bijna surrealistisch werd het toen we wat gingen eten en drinken op het press/guest terras. Je vader een biertje zien drinken met een meter achter hem op het volgende bierbankje Lil' Kleine is een ervaring die weinig mensen met me delen vermoed ik.
Voor corona wist ik het eigenlijk ook al wel maar nu besef ik het me pas echt goed, ik ben nergens beter op mijn plek dan op een festivalterrein in aanbouw. Zeker als ik ergens aan het werk ben waar op dat moment niet heel veel ander mensen bezig zijn of lawaaiige machines draaien voel ik me nergens gelukkiger. Als ik de Staatsloterij zou winnen zou ik een terrein kopen en dat verbouwen tot een permanente festivallocatie. Permanent niet in de zin dat er altijd een festival is maar dat je permanente constructies kunt maken die je niet hoeft weg te halen, zonder kunstmatige aankleding maar met planten die precies bloeien tijdens het festival. En dan ook nog met muziek die ik zelf heb uitgekozen. Maar ik dwaal af, mijn Lowlands was weer zeer geslaagd in ieder geval.